Ο Κάρλος Ζέκα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό

Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο έμπειρος μέσος υπέγραψε το συμβόλαιό του και «γυρίζει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του», έπειτα από 6 χρόνια ή διαφορετικά μετά από 2.095 ημέρες.

Ο πρώην, πλέον, άσος της Κοπεγχάγης, είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό το διάστημα 2011-17 και κατέγραψε 249 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 7 γκολ και 23 συμμετοχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος άσος, ο οποίος μετράει 33 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος (γεννήθηκε στην Πορτογαλία το 1988 και πολιτογραφήθηκε Έλληνας το 2017), είχε αποκτηθεί για πρώτη φορά από τον Παναθηναϊκό πριν από 12 χρόνια, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στη Σετουμπάλ (2010-11), ενώ ο πρώτος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Κάζα Πία (2007-10).

Η ανακοίνωση:

Ο Ζέκα επέστρεψε σπίτι του!

Γυρίζει στον Παναθηναϊκό για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του

2.095 ημέρες πίσω η ανακοίνωση της ΠΑΕ κατέληγε ως εξής: «Ο δεσμός Παναθηναϊκού και Ζέκα δεν σπάει». Και δεν έσπασε ποτέ! Ας πέρασαν 6 χρόνια. Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Ζέκα στο σπίτι του! Ο Κάρλος υπέγραψε το συμβόλαιο της επανόδου του στον Παναθηναϊκό και θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση της νέας αγωνιστικής περιόδου στο «Γ. Καλαφάτης».

Πάτησε Ελλάδα το 2011 σε ηλικία 23 ετών με το διαβατήριο να γράφει Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκες και εθνικότητα «Πορτογάλος». Μετά από 249 συμμετοχές και έξι χρόνια με την πράσινη φανέλα -τα περισσότερα με το περιβραχιόνιο στο χέρι- και άλλα έξι χρόνια στην Κοπεγχάγη, ο Ζέκα, με ελληνική υπηκοότητα και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα πλέον, γυρίζει για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Η φανέλα με το Τριφύλλι στην καρδιά, αυτή που τίμησε όσο λίγοι τον 21ο αιώνα, τον περιμένει.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ