Ο Νίκος Αντωνακάκης για την παραλιακή στο Τυμπάκι: Οι φωτογραφίες δεν είναι πάντα χίλιες λέξεις !

Petite Perle 300×250

Η σημερινή απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου για τη διάνοιξη της παραλιακής οδού στο αεροδρόμιο Τυμπακίου δικαιώνει έναν αγώνα πολλών ετών. Μία διάνοιξη που θα συμβάλλει σημαντικά στην γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής Μία υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη που είχε δοθεί όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέλους παίρνει «σάρκα και οστά».

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, της δημοτικής αρχής μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Μία απόφαση που είχε ληφθεί επί υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου στην κυβέρνηση Σαμαρά με τη σύμφωνη γνώμη των αρχηγών ΓΕΑ και ΑΤΑΔ με το υπ' αριθμόν 20965 έγγραφο τους του 2012.

Θέλω να συγχαρώ τη δημοτική αρχή του Δήμου Φαιστού για τις πολύ μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλλε όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτήν σίγουρα πιστώνεται η συγκεκριμένη απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ελπίζω στην ανακοίνωση που θα εκδώσουν να αναφέρουν και όσους την βοήθησαν. Και να μην μείνουν σε κάποιο φωτογραφικό ενσταντανέ που δεν αποτυπώνει την αλήθεια, αλλά την αλλοιώνει.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ