Πρώτη ήττα για τον Γιούχτα στα μπαράζ για την Super League 2 (vid)

Petite Perle 300×250

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στην Χαλάστρα από τον Καμπανιακό ο Γιούχτας, στην 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Super League 2.

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο Καμπανιακός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων με αποτέλεσμα να καταφέρει να πάρει και προβάδισμα στο σκορ όταν ο Καθάριος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αργκιλέσι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιγνατίδης ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 1-0. Ο Γιούχτας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 20′ έχασε μοναδική στιγμή να κάνει το 1-1, όταν ο Ροβίθης πάσαρε στον Γκίνη, ο τελευταίος πέρασε τον τερματοφύλακα, όμως αστόχησε από πλάγια θέση.

Στην επόμενη φάση ο Καμπανιακός, μετά από λάθος στην μεσαία γραμμή, βγήκε στην κόντρα επίθεση με τον Ιγνατίδη να πασάρει στον Νίκο Καθάριο με τον Τζανή ωστόσο να προλαβαίνει με τάκλιν πριν στείλει ο παίκτης των γηπεδούχων την μπάλα στα δίχτυα.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, ο Γιούχτας είχε τον έλεγχο και έδειχνε ικανός να απειλήσει την εστία του Καμπανιακού, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Γιούχτας παρότι ήθελε να μπει δυνατά και να φέρει το ματς στα ίσα, δέχτηκε γρήγορα το δεύτερο γκολ, αφού ο Νίκος Καθάριος με μια σπουδαία ενέργεια απέφυγε Βρεττό, Γιαλούση και με σουτ νίκησε τον Χρήστου που δεν κατάφερε να υπολογίσει σωστά.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Γιούχτας έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία να ξανά μπει στο ματς, όταν ο Δωματάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή, πέρασε τον τερματοφύλακα, όμως το πλασέ του ξανά δεν βρήκε στόχο.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε, με τον Γιούχτα παρότι πίεζε για το γκολ που θα τον ξαναβάλει στο ματς, με αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει ως το φινάλε και οι «πράσινοι» να γνωρίζουν την πρώτη τους ήττα στους αγώνες μπαράζ.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Βοσκόπουλος, Ταΐρης (85′ Γιαννόπουλος), Ξανθόπουλος, Σαρβανίδης, Ιγνατίδης (85′ Παπακωνσταντίνου), Καθάριος Ν., Κεχαγιάς, Καράμπελας (78′ Πόζογλου), Μπουτζίκος

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Ψαρράς (58′ Κορνηλάκης), Τζανής, Αργκιλέσι (58′ Κοντογιάννης), Γκίνη, Βρεττός (76′ Δασκαλάκης), Ροβίθης, Αζίζι (58′ Δωματάς), Γελαδάρης, Κίσσας, Γιαλούσης (68′ Ρουσσάκης)

Εδώ ολόκληρος ο αγώνας:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ