Μεγάλη ένταση στη δίκη για το τροχαίο με τον δάσκαλο οδήγησης Γιώργο Ξυδάκη

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

“Τα παπούτσια είναι ό,τι απέμεινε από το νεκρό παιδί μου”!- “Είμαι αθώος”, ούρλιαζε ένας εκ των κατηγορουμένων

Στιγμές μεγάλης έντασης υπήρξαν νωρίτερα στην εκδίκαση της υπόθεσης με το τροχαίο που είχε σημειωθεί στην οδό Σενετάκη το 2018 και θύμα τον δάσκαλο οδήγησης, Γιώργος Ξυδάκη. Μάλιστα, η δίκη διεκόπη για λίγο…

Η τραγική μητέρα έβγαλε από την τσάντα της τα παπούτσια του νεκρού παιδιού της. ” Αυτά είναι ό,τι μου απέμεινε“!, φώναζε κλαίγοντας…

Την ίδια ώρα, ένας εκ των κατηγορουμένων άρχισε να ουρλιάζει “είμαι αθώος”! Μάλιστα, οι φωνές του ακούστηκαν σε όλη τη λεωφόρο Δικαιοσύνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι που περνούσαν από κάτω έστρεφαν προς τα πάνω το κεφάλι τους για να δουν τι είχε συμβεί.

Θυμίζουμε ότι στο εδώλιο κάθονται τέσσερις Κρητικοί – οι δύο αδέρφια – με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από συγκλίνουσα αμέλεια και εγκατάλειψη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου, δεν έχει πάψει ούτε στιγμή να αναζητά την αλήθεια στο όνομα της δικαίωσης της μνήμης του 37χρονου.

Η οικογένεια του Γ. Ξυδάκη πιστεύει ότι υπήρξε εμπλοκή δεύτερου οχήματος και ότι το παιδί τους εγκαταλείφθηκε αβοήθητο στο χαντάκι.

Ταυτόχρονα, καταγγέλλουν, ότι «στήθηκε» ένα σκηνικό από τους κατηγορούμενους  ώστε να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες και να αποποιηθούν τις ευθύνες τους αναφορικά με την πρόκληση του θανατηφόρου τροχαίου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι από την πλευρά τους αρνούνται κάθε εμπλοκή στο θανατηφόρο τροχαίο.

cretalive.gr

Related Articles