Εθνική Ελλάδας: Oι πρώτοι 15 που αρχίζουν προετοιμασία για Ιρλανδία και Γαλλία

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι αναμετρήσεις με Ιρλανδία (εντός) και Γαλλία (εκτός) συνιστούν τα δύο νέα δυνατά τεστ για την Εθνική Ελλάδας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024 και την Παρασκευή (26/05) έγιναν γνωστοί οι πρώτοι 15 ποδοσφαιριστές που θα αρχίσουν την προετοιμασία για αυτά τα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, την προσεχή εβδομάδα στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα από την 1η Ιουνίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Το ματς με την Ιρλανδία είναι προγραμματισμένο για τις 16 Ιουνίου και θα διεξαχθεί στην “OPAP Arena” ενώ εκείνο με την δευτεραθλήτρια κόσμου Γαλλία θα λάβει χώρα τρεις ημέρες αργότερα, στις 19 του μήνα, στο “Σταντ ντε Φρανς”.

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Φορτούνης δεν έχει συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τα παιχνίδια με την Ιρλανδία και τη Γαλλία, ενώ όσον αφορά στον Ανδρέα Ντόη  έχει πλέον τη δυνατότητα να φορέσει τα γαλανόλευκα, διότι λύθηκε το ζήτημα που τον άφησε εκτός των τελευταίων κλήσεων σε Ανδρών ή Ελπίδων.

πηγή: www.grandsport.gr

Related Articles