Ο απολογισμός του ΟΦΑΜ από τον Πέτρο Γιακουμάκη

Petite Perle 300×250

Ο προπονητής του ΟΦΑΜ μίλησε στην Φωνή Μαλεβιζίου κάνοντας τον δικό του απολογισμό στην πορεία του ΟΦΑΜ .

Ουσιαστικά η φετινή εικόνα της ομάδας ξεκίνησε από πέρσυ που έγινε η πρόταση του Γιάννη Λαδουκάκη στον Πέτρο Γιακουμάκη να αναλάβει τις τύχες της ομάδας μετά από συννενόηση με την ΕΓΟΗ που βρισκόταν τότε.

Ουσιαστικά μέσα σε δέκα μέρες φτιάχτηκε μια ομάδα με τον γενικό αρχηγό Γιώργο Αεράκη και τους συνεργάτες να κάνουν τα πάντα για να βρεθούν πόροι,παίκτες,γήπεδο να αγωνιστεί η ομάδα και διαδικασία για να μπούν στο μητρώο της ΕΠΟ.

Οι δυσκολίες στην αρχή ήταν πολλές καθώς έπρεπε να φτιαχτεί μια νέα ομάδα με λίγους από τους παίκτες που είχαν μείνει από την προηγούμενη σεζόν και με νέους που έπρεπε να έχουν την νοοτροπία και τη φιλοσοφία να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο για την ομάδα.

Η ομάδα δεν είχε πάντα τα αποτελέσματα που έπρεπε χάνοντας βαθμούς στις λεπτομέρειες όμως αργότερα άρχισε η ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να έχει καλή αντίδραση στους αγώνες που δεν ξεκινούσε καλά.

Ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε για την σταθερότητα του και ήταν υπόδειγμα στα αποδυτήρια και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Μιχάλης Νοικοκυράκης,ο οποίος και φέτος θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΟΦΑΜ.

Για την φετινή χρονιά που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο επισημάνθηκε ότι έχουν μπεί οι βάσεις του κορμού με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν και υπάρχουν συζητήσεις με παίκτες που θέλουν να έρθουν και να παίξουν για την ομάδα.

Η προετοιμασία φέτος αρχίζει στις 21/8,ο μεταγραφικός σχεδιασμός περιλαμβάνει προσθήκες ουσίας σε θέσεις ανάγκης όπως τερματοφύλακα,ακραία μπακ χαφ,αμυντικά χαφ και δύο σέντερ φορ .

Ο ΟΦΑΜ και φέτος θα βλέπει κάθε αγώνα ξεχωριστά κα ιστο τέλος θα κάνουν τον απολογισμό τους για το που μπορεί να φτάσει ψηλότερα.

Η ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο αν κάποιος ποδοσφαιριστής από τους υπάρχοντες έχει πρόταση να αγωνιστεί αλλού,η διοίκηση δεν θα κόψει την πορεία κανενός και θα στηρίξει και φέτος την ομάδα με την περσινή καλή εικόνα που παρουσίασε.

Ολοκληρώνοντας ευχαρίστησε την διοίκηση που τον άφησε να δουλέψει ήσυχα και ήταν δίπλα του σε όποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ