Απονομή και ξέφρενο πάρτι τίτλου έκανε το Άλογο (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Η στιγμή που όλοι περίμεναν με ανυπομονησία έφτασε για το ΑΛΟΓΟ που γιόρτασε με ένα αλησμόνητο πάρτι την κατάκτηση του πρωταθλήματος της β΄ κατηγορίας και την άνοδο στην Α2.

Αφού έγινε ένα εσωτερικό δίτερμα ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους και τους οπαδούς της ομάδας να αποθεώνουν τους παίκτες και την τσίκνα απο το κρέας στα κάρβουνα που ψηνόταν έξω να σου σπάνε τη μύτη, ήρθε η πολυπόθητη στιγμή της απονομής απο την ΕΠΣΗ στον αρχηγό Μανώλη Πατεράκη που σήκωσε την κούπα ψηλά.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, το μέλος της ΕΠΣ Ηρακλείου Γιώργος Φανουράκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης, πραγματοποίησαν την απονομή των μεταλλίων στους πρωταθλητές.

Οι οπαδοί του Αλόγου ξεσάλωσαν στην κερκίδα ενω οι παίκτες σήκωναν την κούπα του πρωταθλητή βγάζοντας σέλφι για να θυμούνται τη μεγάλη στιγμή υπό τους ήχους του ύμνου της ομάδας.

Αφού παίκτες, διοίκηση και φίλαθλοι τίμησαν δεόντως τα εδέσματα μετά τον πόλεμο της …σαμπάνιας, όλοι επιδοθήκαν σε ένα ατέλειωτο χορό μέχρι τελικής πτώσης.

Ήταν το επιστέγασμα μιας μαγικής χρονιάς!!!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ