Στην εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Χάρης Μαμουλάκης

Ξεχωριστή διάκριση για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, αποτελεί η συμμετοχή του στην 20μελή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, που συγκρότησε το κόμμα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Για την συμμετοχή του Χαρη Μαμουλάκη στην εν λόγω Επιτροπή "μέτρησε" το γεγονός ότι είναι νέος στην ηλικία και ότι τόσο στις εκλογές του 2019 όσο και στις πρόσφατες εκλογές της 21ης Μαΐου ήρθε πρώτος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ηράκλειο.

Στα πρόσωπα που περιλαμβάνει η σύνθεση της νέας Εκλογικής Επιτροπής, υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις και αποτελείται κυρίως από νέα σε ηλικία άτομα, τα οποία θα σηκώσουν το βάρος της προώθησης των προγραμματικών θέσεων του κόμματος και θα είναι σε στενή συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Όλα τα ονόματα της Εκλογικής Επιτροπής: Ράνια Σβίγκου, Πόπη Τσαπανίδου, Αλέξης Χαρίτσης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Ράνια Θρασκιά, Κώστας Ζαχαριάδης, Διάνα Βουτυράκου, Νικόλας Φαραντούρης, Διονύσης Τεμπονέρας, Ευάγγελος Αποστολάκης, Γρήγορης Θεοδωράκης, Χάρης Μαμουλάκης, Έφη Αχτσιόγλου, Αθηνά Λινού, Δημήτρης Λυριτσής, Τζένη Λειβαδάρου, Κινυούα Μάινα Νικόδημος, Μακρίνα - Βιόλα Κώστη, Γιώργος Χουλιαράκης και Γιώργος Καραμέρος.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ