Μπενζεμά: Του έγινε πρόταση 100 εκατ. το χρόνο για διετές συμβόλαιο από τη Σαουδική Αραβία

Petite Perle 300×250

Όταν πριν από λίγους μήνες ο Καρίμ Μπενζεμά κέρδισε την πρώτη χρυσή μπάλα της καριέρας του, το συμβόλαιο του Γάλλου άσου με τη Ρεάλ Μαδρίτης ανανεώθηκε αυτόματα έως το 2024.

Ο Γάλλος εξαργύρωνε μια εντυπωσιακή σεζόν (2021-2022) όπου ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της «βασίλισσας» και η παραμονή του ήταν δεδομένη… Ωστόσο τους τελευταίους μήνες τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο Μπενζεμά έχει στα χέρια του μια απ΄ιστευτα δελεαστική πρόταση.

Οι Σαουδάραβες (ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό για ποια ομάδα μιλάμε) του προσφέρουν 100 εκατ. το χρόνο για διετές συμβόλαιο, συν μπόνους που θα αφορούν την εμπλοκή του στη υποψηφιότητα διεκδίκησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030 (θεωρητικά μαζί με Αίγυπτο και Ελλάδα), ενώ θα χρηματοδοτήσουν και μια σειρά φιλανθρωπικών σράσεων του.

Η πρόταση είναι ισάξια με αυτήν που έχει πάρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μπενζεμά, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ αν και αρχικά δεν το σκέφτονταν πλέον δεν είναι αρνητικός.

Να σημειωθεί πάντως οτι ο συμπατριώτης του προπονητής Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε πρόταση 150 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο από ομάδα των Εμιράτων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ