Ευχαριστήριο προς την αντιδήμαρχο Μαρίνα Βογιατζή

Petite Perle 300×250

Ευχαριστήριο προς την αντιδήμαρχο Μαρίνα Βογιατζή, απέστειλε κάτοικος της περιοχής για ένα πρόβλημα που είχε προκληθεί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στον Κολυβά, όπου διαμένει και ένα αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε στο παιδί της.

Η κα Κ. Α στην επιστολή της σημειώνει:  

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αντιδήμαρχο κυρία Μαρίνα Βογιατζή για την παρέμβασή της,  για να λύσει ένα πρόβλημα  που είχαμε στη γειτονιά μας, με ένα αδέσποτο,  σε βραδινή ώρα,  δηλαδή σε ώρα μη εργασίας της.

  Ήρθε με το σύζυγό της να βοηθήσουν να πιαστεί το αδέσποτο και επικίνδυνο σκυλί που είχε επιτεθεί στο παιδί μου. Την επόμενη ημέρα ήρθε η υπηρεσία να το παραλάβει. Η  άμεση ανταπόκριση της και η ευαισθησία της,  μας εξέπληξαν ευχάριστα.

 Γι  αυτό το λιγότερο που έχω να κάνω είναι πραγματικά να την ευχαριστήσω δημόσια και να δώσω συγχαρητήρια στον δήμαρχο Μενελάο Μποκέα που την επέλεξε στη θέση αυτή.    Τη  θέση που είναι πραγματικά κατάλληλη όπως θα ήθελα να επισημάνω ότι η κυρία Βογιατζή παλεύει με ένα τεράστιο πρόβλημα που λέγεται αδέσποτα, χωρίς τις υποδομές χωρίς τη στελέχωση ειδικών ατόμων και χωρίς τη στήριξη πραγματικά της κοινωνίας».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ