Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κρουσώνα

Το Γυμνάσιο και το Λύκειο Κρουσώνα, ευχαριστεί θερμά τον λαμπρό Κρουσανιώτη κύριο Εμμανουήλ Γιαννακουδάκη, καθηγητή πληροφορικής, Έφορο της Βιβλιοθήκης και Αντιπρόεδρο του Κέντρου Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για την ευγενική προσφορά του να διεξαχθεί στο σχολείο μας το Τέστ Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΑΡΙΣΤΟΝ. Συμμετείχαν μαθητές 15-16 ετών και ήδη παρέλαβαν τα αποτελέσματα. 

Giannakoudakis Giannakoudakis EP

Το ARISTON είναι ένα έμπειρο σύστημα επαγγελματικής συμβουλευτικής, χρησιμοποιώντας προηγμένους κανόνες, αλγόριθμους και μαθηματικά μοντέλα, προκειμένου να προσδιοριστεί  το επάγγελμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά του μαθητή. Είναι ένα  προηγμένο λογισμικό με εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τους τύπους προσωπικότητας, τις ειδικές ικανότητες και δεξιότητες. Το λογισμικό παράγει μια αναφορά αυτόματα, μετά από εκτενείς αναλύσεις των απαντήσεων που δίνονται.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την κυρία Μαρία Πιτσικάκη, Ιδρύτρια και  Επίτιμη Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης και Ιδιοκτήτρια του Κέντρου Εστίασης Τέχνης & Πολιτισμού, «ΞΑΘΕΡΙ»,

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Κρουσώνα

Χαράλαμπος Μαστρογιωργάκης

Ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Κρουσώνα

Αντώνιος Ζαχαριουδάκης.

αριστον 2

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ