Παραιτήθηκε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Φθιώτιδα

Την παραίτησή του τόσο από τη Νομαρχιακή Επιτροπή όσο και από απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την απόφαση του να μην συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιουνίου γνωστοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες , ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Πάπουτσας.

Οι προθέσεις του Νίκου Πάπουτσα, ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος Λαμίας, είχαν φανεί από την επομένη των εκλογών της 21ης Μαϊου, όταν σε ανακοίνωσή του σημείωνε χαρακτηριστικά «εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Η ανάρτηση του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ:

Παραιτήθηκε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - «Όταν σε φτύνουν δεν βρέχει»

«H ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν συντριπτική. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο ούτε για μένα προσωπικά. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου, που μαζί δώσαμε έναν αγώνα τίμιο και αξιοπρεπή, μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και εξαρτήσεις. Κυρίως όμως ευχαριστώ όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους. Παραμένω ενεργός πολίτης της Λαμίας και μάχιμος δικηγόρος. Εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Για την επιστολή του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ενημερώθηκε και η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος που συνεδρίασε χθες, Δευτέρα, με διευρυμένη σύνθεση.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του κ. Πάπουτσα στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Φθιώτιδα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

πηγή: www.iraklionews.gr

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ