Πολιτική δραστηριότητα Τομεακής Οργάνωσης Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία οι Οργανώσεις της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ προχωράνε σε ανοιχτές συσκέψεις με θέμα : «Κάναμε ένα βήμα με το ΚΚΕ, πάμε για τα επόμενα!» στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται μπροστά στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιούνη. Με την Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ στο χέρι συζητάμε για την εκτίμηση του αποτελέσματος και για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη και σε όλες τις μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συσκέψεις σε συνοικίες και χωρία του Νομού Ηρακλείου ενώ προγραμματίζονται οι εξής :

Στις 30/5 :

  • Η ΚΟΒ Ανατολικών Συνοικιών διοργανώνει σύσκεψη στις 19:00 στο Εκλογικό Κέντρο του ΚΚΕ στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στην Αλικαρνασσό με ομιλητή τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης και υποψήφιο Βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Στις 31/5 :

  • Η ΚΟΒ Νοτίων Συνοικιών διοργανώνει σύσκεψη στις 19:00 στο ΚΑΠΗ Μασταμπά με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Μαλεβιζίου διοργανώνει σύσκεψη στις 19:00 στο Εκλογικό κέντρο Γαζίου με ομιλήτρια την Κατερίνα Μπακέλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ