Στο Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πλατεία Αγίου Τίτου η ομιλία του

Petite Perle 300×250

Πλήθος  κόσμου βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα άρχισαν να καταφτάνουν στην πλατεία Ηρακλειώτες κάθε ηλικίας κρατώντας σημαίες της ΝΔ και της Ελλάδος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα για το γεγονός ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου όλο το νησί βάφτηκε «μπλε» ενώ την ίδια ώρα θα επαναλάβει ότι η κάλπη της 25ης Ιουνίου είναι μία «άδεια» κάλπη και πρέπει να πάνε όλοι να ψηφίσουν «για να υπάρξει μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ».

Χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στο Ηράκλειο, στην πλατεία Αγίου Τίτου, απευθύνει αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περιοδεύει σήμερα στις Περιφερειακές Ενότητες Λασιθίου και Ηρακλείου, ενώ αύριο θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο και τα Χανιά. Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές της 21ης Μαίου ολόκληρη η Κρήτη βάφτηκε… μπλε για πρώτη φορά.

"Με το χέρι στην καρδιά, ποιος θα περίμενε ότι θα κερδίζαμε το Ηράκλειο με 13 μονάδες, το Ρέθυμνο με 16 μονάδες, το Λασίθι με 19 μονάδες και τα Χανιά με 22 μονάδες διαφορά", είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και δήλωσε σίγουρος ότι "ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από κει πάνω που βρίσκεται σήμερα θα χαμογελά".

πηγή: www.cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ