Europa League: Σεβίλλη και Ρόμα διεκδικούν απόψε το τρόπαιο

Petite Perle 300×250

Το UEFA Europa League ρίχνει «αυλαία» απόψε (31/5-22:00 COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K), με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης, στον πρώτο από τους 3 ευρωπαικούς τελικούς της χρονιάς.

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο όποιος δεν έχει χάσει πότε σε ευρωπαϊκό τελικό ( 5 νίκες, 0 ήττες) συναντά τη Σεβίλλη των 6 κατακτήσεων των τρόπαιων, της ομάδας που κατακτά το τρόπαιο κάθε φορά που φτάνει ως τη φάση των νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Στον δρόμο για τον τελικό, οι Σεβιγιάνοι, που έχουν βρει τον τρόπο να πρωταγωνιστούν στη διοργάνωση μετρώντας 6 κατακτήσεις, κατάφεραν να αποκλείσουν σπουδαίες ομάδες, όπως Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φενερμπαχτσέ και Αϊντχόφεν. Λιγότερο δύσκολο, αλλά ιδιαίτερα απαιτητικό ήταν και το μονοπάτι των Ρωμαίων, που άφησαν εκτός, τις Λεβερκούζεν, Φέγενορντ, Σοσιεδάδ και Σάλτσμπουργκ.

Οι δύο φιναλίστ, πέρα από την κούπα, θα αναμετρηθούν και για το εισιτήριο του UEFA Champions League της ερχόμενης σεζόν.

πηγή: www.ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ