Ηράκλειο: Ώρες αγωνίας για την 40χρονη νηπιαγωγό που από τον οδοντίατρο βρέθηκε στην εντατική

Petite Perle 300×250

Ένα κύμα μηνυμάτων συμπαράστασης και ευχών για γρήγορη ανάρρωση έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καθώς η πολύ αγαπητή νηπιαγωγός από το Ζαρό, Βαλάντη Δουλγεράκη, έρχεται αντιμέτωπη με μια ξαφνική περιπέτεια υγείας. Από την προηγούμενη Δευτέρα (29/05), η Βαλάντη βρίσκεται νοσηλευμένη στην εντατική μονάδα ενός νοσοκομείου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον της Βαλάντης, η νηπιαγωγός είχε επισκεφτεί τον οδοντίατρο την απόγευμα της Δευτέρας για μια συνηθισμένη επέμβαση. Ωστόσο, η κατάσταση πήρε απρόσμενη τροπή μετά την ενέσιμη δόση ξυλοκαΐνης που χορηγήθηκε από τον οδοντίατρο για την τοπική αναισθησία πριν την οδοντιατρική επέμβαση.

Η νεαρή γυναίκα αντιμετώπισε έντονα αλλεργικά συμπτώματα και έχασε τις αισθήσεις της, βρεθείσα στα χέρια του γιατρού χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον της. Ο γιατρός κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο και η Βαλάντη μεταφέρθηκε άμεσα στην εντατική μονάδα.

Οι γιατροί δηλώνουν ότι η κατάστασή της είναι δύσκολη, αλλά βρίσκεται υπό έλεγχο. Αυτή τη στιγμή, προσπαθούν να εντοπίσουν τον λόγο που προκάλεσε την απώλεια συνείδησης, προκειμένου να ξεκινήσουν την κατάλληλη θεραπεία.

Μήνυμα συμπαράστασης από την παράταξη "Φαιστός-Συμμαχία Προόδου"

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε η δημοτική παράταξη "Φαιστός-Συμμαχία Προόδου" της οποίας η Βαλάντη Δουλγεράκη είναι υποψήφια και δραστήριο μέλος ενόψει των δημοτικών εκλογών με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στο οποίο όπως τονίζεται "η σκέψη όλων βρίσκεται στη Βαλάντη"!

Χαρακτηριστικά αναφέρουν: "Μουδιασμένη από χτες η τοπική κοινωνία του Ζαρού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, στο άκουσμα της είδησης για την απρόοπτη εξέλιξη στην υγεία της Βαλάντης Δουλγεράκη!

Η νεαρή νηπιαγωγός, με το δυναμικό χαρακτήρα και την καθημερινή ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά της, περνάει ίσως την δυσκολότερη δοκιμασία στη ζωή της!

Η σκέψη όλων μας για το μέλος της Φαιστός – Συμμαχία Προόδου είναι μαζί της, κάθε λεπτό. Κάθε στιγμή!

Είμαστε σίγουροι ότι ο δυναμικός αυτός άνθρωπος θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια και από αυτή τη δοκιμασία!

Η Βαλάντη πρέπει να επιστρέψει σε όλους αυτούς που την έχουν ανάγκη!

Στην οικογένειά της, στους μικρούς μαθητές της… στην κοινωνία!

Βαλάντη, σε περιμένουμε" !!!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ