Πατέρας για τέταρτη φορά στα 82 του είναι έγκυος στον όγδοο μήνα η 29χρονη φίλη του

Petite Perle 300×250

Η 29χρονη σύντροφος του Αλ Πατσίνο είχε στο παρελθόν ερωτικές σχέσεις με τον Mick Jagger και τον δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen.

Αλ Πατσίνο περιμένει παιδί από τη σύντροφό του, Noor Alfallah, η οποία είναι οκτώ μηνών έγκυος. Ο διάσημος ηθοποιός βαδίζει στα χνάρια του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος στις αρχές Μαΐου έγινε, επίσης, πατέρας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος είναι 82 ετών, και η 29χρονη σύντροφός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως επιβεβαίωσε την Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού στο «TMZ».

Ο Αλ Πατσίνο και η Alfallah συνδέονται ερωτικά από τον Απρίλιο του 2022. Εθεάθησαν μαζί τον περασμένο μήνα στο πολυτελές εστιατόριο E Baldi του Λος Άντζελες.

Ο πρωταγωνιστής του «Scarface» έχει, επίσης, άλλα τρία παιδιά. Η είδηση της εγκυμοσύνης έρχεται τον ίδιο μήνα, που ο συνάδελφός του, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, καλωσόρισε το έβδομο παιδί του με τη φίλη του Tiffany Chen.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 29χρονη σύντροφος του Αλ Πατσίνο είχε στο παρελθόν ερωτικές σχέσεις με τον Mick Jagger και τον δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen. «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα», δήλωσε πηγή στο «Page Six» τον Απρίλιο του 2022, προσθέτοντας ότι η Noor Alfallah «βγαίνει κυρίως με πολύ πλούσιους και μεγαλύτερους άνδρες».

Η Alfallah κατάγεται από το Μπέβερλι Χιλς και φοίτησε στη Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του UCLA, ενώ αργότερα ακολούθησε καριέρα παραγωγού.


Πηγή: skai.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ