ΣΥΡΙΖΑ: "Το καθεστώς Μητσοτάκη επιχειρεί να υποβαθμίσει αυτό το νέο επιτελικό "μπάχαλο" "

Petite Perle 300×250

Στο ίδιο μοτίβο, που μας έχει συνηθίσει  ήταν η απάντηση της ΝΔ, στο επιτελικό μπάχαλο στο Υπουργείο Παιδείας,  στις συνεχείς καταρρεύσεις της τράπεζας θεμάτων και τη συνακόλουθη ταλαιπωρία χιλιάδων μαθητών και των οικογενειών τους:

Μια αλαζονική αποποίηση ευθυνών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που τέσσερα χρόνια τώρα δεν φρόντισε να θωρακίσει ψηφιακά την πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων και να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων. 

Αυτή είναι η περίφημη εκπαιδευτική αποκέντρωση, που μπορεί να βραχυκυκλώσει τόσο απλά και εύκολα την εξεταστική διαδικασία σε όλα τα σχολεία της χώρας με την πρώτη δυσκολία στον κεντρικό μηχανισμό του Υπουργείου Παιδείας; Το καθεστώς Μητσοτάκη επιχειρεί να υποβαθμίσει και να απομειώσει αυτό το νέο επιτελικό "μπάχαλο". Η βίωση όμως αυτής της ζοφερής πραγματικότητας θα αποδειχτεί τελικά πολύ πιο ισχυρή.

Και ενώ έχουν λόγο για όλα και για όλους, οι «Άριστοι» της ΝΔ και τα φιλικά τους ΜΜΕ, δεν ψέλλισαν ούτε μια κουβέντα αποδοκιμασίας για τις πρωτοφανείς δηλώσεις του υποψήφιου με τη ΝΔ Βουλευτή, Γρ. Ψαριανού, που αποκάλεσε «ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΛΗΤΕΣ και ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ», τους εκπαιδευτικούς μας, που τόλμησαν να αναδείξουν το θέμα. 

Πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι: Πότε οι πολίτες, πότε οι μηχανοδηγοί, πότε τα έντονα καιρικά φαινόμενα, πότε ο Νόμος Παρασκευόπουλου, πότε τα trolls του Γαλαξία μας, που έβαλαν στο μάτι την «ψηφιακή επανάσταση», που αγκομαχά να εξυπηρετήσει στοιχειωδώς τους πολίτες. Πάντα κάποιος άλλος. Και συνήθως ο ΣΥΡΙΖΑ, που στοιχειώνει κάθε λέξη τους και κάθε κίνησή τους.

Γιατί γνωρίζουν, γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι μοναδικός τους αντίπαλος στην εφαρμογή της αντιλαϊκής τους πολιτικής ήταν και θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  

Την αλαζονεία, την αμετροέπεια, την αίσθηση της  παντοδυναμίας και της ανεξέλεγκτης δράσης που θεωρούν ότι απέκτησαν μετά το αποτέλεσμα των εκλογών στις 21 του Μάη, ο λαός μας, θα τους την αφαιρέσει με την ψήφο του στις 25 Ιουνίου.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ