Τι θα πρέπει άμεσα να κάνουν οι προπονητές για να συνεχίσουν να προπονούν στα σωματεία

Petite Perle 300×250

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ηρακλείου  ενημερώνει τους προπονητές μέλη του ότι κατόπιν ενημέρωσης από τη ΓΓΑ ισχύουν τα παρακάτω και θα πρέπει άμεσα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην έχουν πρόβλημα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Συμφώνα με τις ισχύουσες διατάξεις ο προπονητής αθλήματος είναι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος  προπονητή του ίδιου αθλήματος η οποία χορηγείται από την γενική γραμματεία αθλητισμού.

Συνεπώς οι προπονητές που δηλώνονται από τα σωματεία σε φύλλα αγώνων ή σε δηλώσεις συμμετοχής σωματείων σε αγώνες θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ίδιου αθλήματος και να έχουν νόμιμη σχέση εργασίας – απασχόλησης με το αθλητικό σωματείο. Αν δεν πληρούνται  και οι δύο προϋποθέσεις αυτό συνιστά παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας  με συνέπειες προβλεπόμενες από τις  κείμενες διατάξεις. Στο επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί δειγματοληπτικά αναζήτηση στοιχείων για την περίοδο 2022-2023 και φυσικά έχει προγραμματιστεί έλεγχος για την περίοδο 2023-2024. "

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ