Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Ενωτικό κλίμα στη διευρυμένη Επιτροπή

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα ενωτικό, πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ (Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023), η συνεδρίαση της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, με εισηγητή το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Κ. Ζαχαριάδη.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι 11 υποψήφιοι βουλευτές/τριες, οι Συντονιστές των ΟΜ, τα μέλη της ΚΕ, η υπεύθυνη από το Οργανωτικό Ελένη Γιακουμάκη, στελέχη και προσωπικότητες από την Αριστερά, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το συνδικαλισμό.

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε επικεντρώθηκε στον απολογισμό των εκλογών του Μαΐου και τον σχεδιασμό του οδικού χάρτη και των συγκεκριμένων δράσεων, για τη δεύτερη εκλογική μάχη στις 25 Ιουνίου.

Κοινή συνισταμένη σχεδόν όλων των τοποθετήσεων, ήταν η απόφαση να αγωνιστούμε, με σχέδιο, όραμα και αποφασιστικότητα,  ώστε να ανατραπεί ο συσχετισμός που καταγράφηκε στις εκλογές του Μαΐου.

Είναι η ιστορική ευθύνη μας σήμερα: Να αφήσουμε πίσω μας το πένθος, και να ανασυγκροτηθούμε άμεσα. Τώρα. Χωρίς καμιά καθυστέρηση. Και φυσικά να δώσουμε τη μάχη. Δεν έχουμε δικαίωμα στην παραίτηση. Δεν έχουμε δικαίωμα στην εσωστρέφεια. Το μόνο μας όπλο και στρατηγική: να ανοιχτούμε στο λαό, να τον αφουγκραστούμε και να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας. Να κάνουμε την ανατροπή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ