Εκδήλωση Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Ροδιάς με βραβεύσεις (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Λίγο πριν το τέλος και της φετινής σχολικής χρονιάς, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ροδιάς διοργάνωσε ένα μοναδικό πάρτυ στο Κέντρο ΘΕΑ.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες των παιδιών που χειροκροτήθηκαν από συγγενείς και φίλους αφού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά η τιμητική διάκριση των παιδιών της έκτης τάξης που αρίστευσαν την προηγούμενη χρονιά και πήραν το βραβείο που έχει θεσπιστεί στη μνήμη του δασκάλου Νικόλαου Πανταλάκη. Την απονομή έκαναν στα παιδιά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και η Στέλλα Πανταλάκη.

Επίσης τιμήθηκαν από το σύλλογο πρώην πρόεδροι, ο Διευθυντής του Σχολείου που αποχωρεί φέτος, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Ρεράκης, Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μενέλαος Σκουλούδης για την προσφορά τους στη λειτουργία του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια κληρώθηκαν πολλά δώρα, ενώ για ακόμη μία φορά άψογη ήταν η φιλοξενία από την οικογένεια του Νίκου Παπαδάκη στη ΘΕΑ.

Πολλά συγχαρητήρια τέλος ανήκουν στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Ροδιάς, για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν και συνεισφέρουν στην ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων του χωριού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ