Νέα επιτυχία στα 45 της: Βγήκε 2η στην Ευρώπη η Βασιλική Αγιαννοπούλου

Δεν το βάζει κάτω  η Βασιλική Αγιαννοπούλου, που στα 45 της χρόνια αποφάσισε μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα να λάβει μέρος ξανά σε αγώνες σωματικής διάπλασης και μάλιστα να διακριθεί και πάλι σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Η σπουδαία αθλήτρια και φυσιοθεραπεύτρια του ΠΑΟ Κρουσώνα έπειτα από πολλές θυσίες, είδε τους κόπους της να δρέπουν καρπούς και έκανε περήφανη την Ελλάδα, για την οποία αγωνίστηκε στο IFBB Diamond Cup στην Ουγγαρία. 

Αγωνιζόμενη για το εθνόσημο, έφερε από τη Βουδαπέστη στη χώρα μας τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Body Fitness Masters ενώ στην κατηγορία Βody Fitness τερμάτισε στην τιμητικότατη 6η θέση.

Ως σημαντικό επίτευγμα μπορεί να καταγραφεί και το γεγονός πώς ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, την προσκάλεσε να λάβει μέρος και στους αγώνες των επαγγελματιών αθλητών σωματικής διάπλασης (Elite Pro), που θα λάβουν χώρα το απόγευμα!

Χαρούμενη και -επιτέλους- δικαιωμένη που είδε τους κόπους της να πιάνουν τόπο ευχαριστώντας τους χορηγούς της και τους αγαπημένους της ανθρώπους, που τη στήριξαν στη δύσκολη αυτή προσπάθεια.

πηγή: www.creta24.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ