14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα! – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τραγικού περιστατικού

Petite Perle 300×250

Η άτυχη κοπέλα, που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύντροφό της, διασωληνώθηκε στο ΠΑΓΝΗ

Αν και δεν έχει βγει επίσημα το πόρισμα του ιατροδικαστή για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε χθες βράδυ στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο με τα πολλαπλά μαχαιρώματα σε βάρος νεαρής γυναίκας από τον 35χρονο σύντροφό της, ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε… 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα!

Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ενώ χθες βράδυ διασωληνώθηκε στο ΠΑΓΝΗ…

Και ο νεαρός φερόμενος δράστης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς κι εκείνος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει…

Πληροφορίες από το περιβάλλον τους αλλά και από τους γείτονες που συγκλονίστηκαν από το ενδοοικογενειακό αυτό επεισόδιο, αναφέρουν ότι ποτέ το ζευγάρι δεν είχε φασαρίες και δεν είχε δώσει δικαιώματα… Γενικά, το ζευγάρι δε φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν είχαν ενδοοικογενειακά επεισόδια.

Ο 35χρονος φέρεται να χτύπησε και τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύντροφό του και στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε. 

Το επεισόδιο στην περιοχή του Κορώνη Μαγαρά, ξεκίνησε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με καυγά μεταξύ του ζευγαριού.

Η γυναίκα φέρεται μετά τον τραυματισμό της να βγήκε από το σπίτι και να ζήτησε βοήθεια από γείτονες σε κατάσταση σοκ και σοβαρότατα τραυματισμένη!

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ