Εγκαίνια αύριο στα νέα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στις Μοίρες

Τη δική του στέγη, ύστερα από χρόνια, απέκτησε το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Φαιστού. Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Οργάνωσης Φαιστού, θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 07 Μαΐου στις 20:00, στην Κεντρική Πλατεία των Μοιρών

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν όλοι οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο Ηράκλειο, μέλη των Κεντρικών Οργάνων και της Νομαρχιακής Επιτροπής. 

Σε δήλωσή του ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπή Λάμπρος Αντωνόπουλος τονίζει, «το ΠΑΣΟΚ σε κάθε Δήμο της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου αποκτά τα δικά του γραφεία. Πρόκειται για μια απόφαση που εναρμονίζεται πλήρως με τη δυναμική που καταγράφηκε στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Σήμερα όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί, συνεχίζουμε τον αγώνα στο δρόμο για τις εκλογές της 25ης Ιούνη, με την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο Ηράκλειο, θα καταγράψει ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά, συνδεόμενο ξανά με τη βάση και τους προοδευτικούς ανθρώπους της κοινωνίας του Ηρακλείου. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ και η Δημοτική Οργάνωση του Δήμου Φαιστού καλεί αύριο στα εγκαίνια των γραφείων στις Μοίρες όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος από το Δήμο Φαιστού, για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για τη δυναμική του ΠΑΣΟΚ».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ