ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Εκδήλωση με θέμα "Μιλάμε για μας, για το αύριο, για το μέλλον των παιδιών μας"

Στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, στην πλατεία Ελευθερίας, με πρωτοβουλία των γυναικών της παράταξης, συναντήθηκαν και συνομίλησαν οι γυναίκες υποψήφιες, οι γυναίκες στελέχη και οι φίλες της παράταξης με θέμα "Μιλάμε για μας, για το αύριο, για το μέλλον των παιδιών μας".

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  Βαγγέλης Καρκανάκης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Γιαννουλάκης καθώς και οι τρεις εκλεγμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, Κωσταντίνος Κεφαλογιάννης και Μάξιμος Σενετάκης.

Στις τοποθετήσεις των ομιλητριών αλλά και στη συζήτηση που ακολούθησε αναλύθηκε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα οι τομείς που αφορούν την νεα γενιά, το δημογραφικό και την στήριξη της οικογένειας. Επισημάνθηκε επίσης η επιτυχημένη πορεία του κόμματος μεχρι τώρα σε πολιτικές όπως η υγεία,η παιδεία,η ισότητα των δυο φύλων η οικογενειακή πολιτική, η στήριξη των ευάλωτων οικογενειών και των ατόμων με αναπηρία κλπ.

Την διοργάνωση της εκδήλωσης και τον συντονισμό είχαν αναλάβει η κα Κουντουράκη Έλενα(Δημοσιογράφος – Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας) και η κα Σταμπούλου Τένια (εκπαιδευτικός-μέλος ΔΗΜΤΟ Ηρακλείου Ν.Δ.)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ