Δυσκολεύει το έργο του Γιούχτα μετά την ήττα 1-0 από την Κοζάνη

Petite Perle 300×250

Χαμός στην βαθμολογία των μπαράζ ανόδου στην Super League 2, με όλες τις ομάδες να βρίσκονται κοντά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Γιούχτας ηττήθηκε στην Κοζάνη και σε συνδυασμό με τη νίκη του Αιολικού επί του Καμπανιακού, πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση. Θυμίζουμε ότι μόνο η τελευταία ομάδα του μίνι πρωταθλήματος μένει εκτός ανόδου στην SL2.

Ένα κακό δεύτερο ημίχρονο στέρησε στον Γιούχτα την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στην πόλη της Μακεδονίας μένοντας στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας των αγώνων μπαράζ. Οι ποδοσφαιριστές του Γιούχτα παρότι ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Ροβίθη, Δωματά στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασαν πολύ κακό πρόσωπο με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο έμπειρος επιθετικός και πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Θανάσης Κανούλας στο 67ο λεπτό.

Κοζάνη: Καραγκιόζης, Αποστολίδης, Βοριαζίδης, Γιαλαμίδης (33′ Παπαδόπουλος), Μαραγκός, Πάνος, Παπαργυρίου, Λάμπογλου (67′ Μπίντσης), Μπακάλης, Νιάς, Κανούλας.

Γιούχτας: Κόλλιας, Γιαλούσης, Ρουσσάκης (43′ Γελαδάρης), Τζανής, Κίσσας, Κοντογιάννης, Ροβίθης, Ψαρράς (57′ Αργκιλέσι), Αζίζι (57′ Γκίνη), Βρεττός, Δωματάς.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Κοζάνη – Γιούχτας 1-0
Κανούλας 67'

Αιολικός – Καμπανιακός 2-0
Στεφάνοβιτς 15', Μακρής 60'

Ρεπό: Τηλυκράτης

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες):

Κοζάνη 9

Καμπανιακός 7

Αιολικός 7

Τηλυκράτης 5*

Γιούχτας 5

*Ματς λιγότερο

Η επόμενη αγωνιστική:

Καμπανιακός – Κοζάνη
Τηλυκράτης – Αιολικός
Ρεπό: Γιούχτας

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ