Λευτέρης Αυγενάκης: "Τα επαινετικά λόγια αποτελούν ακόμα μια επιβεβαίωση ότι δημιουργήσαμε ένα αθλητικό στολίδι"

Petite Perle 300×250

Απόλυτα ικανοποιημένοι μένουν οι τεχνικοί επιτετραμμένοι των παράκτιων αθλημάτων των παγκόσμιων ομοσπονδιών, που καταφτάνουν ο ένας μετά τον άλλον στο Ηράκλειο για να επιθεωρήσουν την προετοιμασία των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων "Ηράκλειο 2023", που θα διεξαχθούν 9-16 Σεπτεμβρίου και την κατάσταση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων στο Karteros Beach Sports Center.

Παρουσία του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού και υποψηφίου Βουλευτή Ηρακλείου. Λευτέρη Αυγενάκη, δήλωσαν ενθουσιασμένοι στη σημερινή τους επίσκεψη και οι τεχνικοί επιτετραμμένοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για το Μπιτς Βόλεϊ.


Παρόντες ήταν και οι Νίκος Σοφιανός (εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για το Μπιτς Βόλεϊ), Γιούλη Παρασκάκη (υπεύθυνη για τη διοργάνωση του Μπιτς Βόλεϊ στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες), καθώς και ο Πρόεδρος Νίκος Νταμπακάκης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Νίκος Προβιάς και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής "Ηράκλειο 2023".

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι "τα επαινετικά λόγια των τεχνικών επιτετραμμένων από τους κορυφαίους αθλητικούς φορείς του κόσμου αποτελούν ακόμα μια επιβεβαίωση ότι δημιουργήσαμε ένα αθλητικό στολίδι για τη χώρα μας, υψηλότατων διεθνών προδιαγραφών.
Δεν επαναπαυόμαστε στιγμή. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και για τον λόγο αυτό με αμείωτη ένταση συνεχίζουμε τις εργασίες για να διοργανώσουμε τους καλύτερους αγώνες στην ιστορία".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ