Παραμένει στη φυλακή ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης

Βρίσκεται στη φυλακή για υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού - Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής ως την εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης στον Άρειο Πάγο

"Όχι" από το Δικαστήριο στο αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής που υπέβαλε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανατολικής Κρήτης, δια της συνηγόρου του Αλεξάνδρας Σπανάκη, ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης, που βρίσκεται στη φυλακή για υπόθεση υπεξαίρεσης μεγάλου χρηματικού ποσού.

Η πρόταση της Εισαγγελέως έδρας ήταν υπέρ της αναστολής εκτέλεσης της ποινής, ωστόσο η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία και ήταν αρνητική και ως εκ τούτου ο γνωστός λυράρης παραμένει στη φυλακή.

Στον άνδρα αποδίδεται ότι υπεξαίρεσε ποσό της τάξεως του 1 εκ. 600 χιλιάδων ευρώ, από Τράπεζα, το οποίο ποσό αμφισβητεί ο ίδιος. Ο καλλιτέχνης κρίθηκε ένοχος σε δεύτερο βαθμό, του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι η πλευρά του λυράρη έχει καταθέσει αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο, η οποία έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί την 1η Νοεμβρίου.

cretalive.gr

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ