Ρόδος: 20χρονη κατήγγειλε 23χρονο για βιασμό μέσα στη θάλασσα

Petite Perle 300×250

Τον βιασμό της κατά τη διάρκεια διακοπών στο νησί της Ρόδου κατήγγειλε μία 20χρονη Βρετανίδα τουρίστρια.

Σύμφωνα με τη βρετανική "Daily Mail", η 20χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από έναν 23χρονο Αλβανό τον οποίο είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο. Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Ρόδο η νεαρή κοπέλα συμφώνησε να πάει για μπάνιο με τον 23χρονο στην παραλία Γλύστρα.

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στις ελληνικές αρχές ότι συνάντησε τον 23χρονο στο δωμάτιό της και μετά πήγαν με τη μηχανή του στην παραλία για κολύμπι.

Η 20χρονη υποστήριξε ότι ο άνδρας της επιτέθηκε και τη βίασε μέσα στη θάλασσα. Αμέσως μετά, σύμφωνα με την καταγγελία, η 20χρονη βγήκε στην παραλία, ντύθηκε και του ζήτησε να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο της.

Όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο ο 23χρονος κατηγορείται ότι την ακολούθησε στο δωμάτιό της και επιχείρησε και πάλι να τη βιάσει. Τότε η κοπέλα υποστήριξε ότι τον απώθησε και στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της.

Ο 23χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και απόπειρα βιασμού και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου το φερόμενο θύμα τον αναγνώρισε. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

πηγή: www.ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ