Τα συλλυπητήρια των ομάδων για την απώλεια του Γιάννη Ασσαργιωτάκη

Petite Perle 300×250

Η είδηση της απώλειας του προέδρου του Πόρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη έφερε θλίψη στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Σύσσωμες οι ομάδες στέλνουν τα δικά τους συλλυπητήρια για τον άνθρωπο που έδωσε πνοή και όραμα στα όνειρα του Πόρου.

Πιο αναλυτικά:

ΕΠΣΗ: " Έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, δίνοντας γενναία μάχη, ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης, σκορπίζοντας πένθος και οδύνη με τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό του. Ο εκλιπών πρόσφερε τα μέγιστα, όχι μόνο στο σωματείο του Πόρου, το οποίο αγωνίστηκε επί προεδρίας του μέχρι τις εθνικές κατηγορίες, όσο και στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο γενικότερα, αλλά και στην τοπική κοινωνία με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του. H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, προσωπικά ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου, σύσσωμο το Δ.Σ. και τα στελέχη της τοπικής Ένωσης εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Ασσαργιωτάκη και στο σωματείο του Πόρου, που έχασε τον ηγέτη και κορυφαίο παράγοντα της ιστορίας του. Καλοστραθιά πρόεδρε… "

ΠΑΕ ΟΦΗ: "Ένας ακόμα άνθρωπος του αθλητισμού πήρε πρόωρα τον δρόμο για το μεγάλο ταξίδι και δε θα συνεχίσει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο της Κρήτης.Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης άφησε το στίγμα του ως διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Πόρου, άφησε όμως και σημαντική παρακαταθήκη, ένα υγιές σωματείο, στους επόμενους.Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του!"

Αλμυρός«Το ΔΣ του Αλμυρού κ ο πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς και ο φίλαθλος κόσμος του Γαζίου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιάννη Ασσαργιωτάκη. Του σπουδαίου παράγοντα που πρόσφερε τα μέγιστα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά κ στην μεγάλη του αγάπη την ομάδα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει». 

ΠΑΟΚ«Ο ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ εκφράζει τα θέρμα του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Ασσαργιωτάκη, καθως και στον ΑΟ Πόρου για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του ανθρώπου που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να μεταμορφώσει μια συνοικιακή ομάδα σε μια υπερδύναμη του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Καλό ταξίδι φίλε και αγαπητέ Γιάννη, μας δίδαξες πολλά , καλό παράδεισο. ΔΣ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ».

OΦΑΜ: "Η Διοίκηση, ο Προπονητής και οι Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αείμνηστου Γιάννη Ασσαργιωτάκη για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο του! Επίσης εκφράζουμε στο φίλο Σωματείο του Πόρου τα αμέτρητα συλλυπητήρια μας για τον ξαφνικό Θάνατο του Προέδρου τους! Ας Είναι Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Πρόεδρε!! "

Εργοτέλης«Ο ΓΣ Εργοτέλης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για το θάνατο του προέδρου του Πόρου, Γιάννη Ασσαργιωτάκη, ενός ανιδιοτελούς παράγοντα που αγαπούσε και υπηρετούσε με πάθος το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα και που θα τον σκεπάσει».

ΑΕΚ«Πολλές φορές τα λόγια όλων μας είναι περιττά. Η θλίψη για τον απροσδόκητο χαμό ενός φίλου, ενός ανθρώπου πρωτοπόρου σε ότι και αν έκανε δεν μας αφήνει να δούμε την μέρα διαφορετική. Μια μέρα μαύρη για όλους εμάς που σε γνωρίσαμε. Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια ενός ξεχωριστού ανθρώπου. Γιάννη Ασσαργιωτάκη καλό παράδεισο». 

Ποσειδώνας: "Αρκετοί άνθρωποι γεννήθηκαν με το χάρισμα να τρέχουν μπροστά … στις μάχες .. στους αγώνες .Προλαβαίνουν τα λάθη των άλλων .. βοηθούν … προστατεύουν … βρίσκονται σε ένα διαρκές αγώνα για τους φίλους ..για τους συγγενείς …. Γενικώς θέλουν να τους ευχαριστήσουν Όλους ….ΞΕΧΝΟΥΝ όμως έναν …πάντα στο τέλος ….τον εαυτό τους …..Και ο πόνος μεγαλώνει περισσότερο γιατί συνήθως ΞΕΧΝΟΥΝ εύκολα και όλοι οι υπόλοιποι μαζί μας … Έχω δικαίωμα να σε αποχαιρετήσω και σαν πρόεδρο και σαν φίλο και συνοδοιΠΟΡΟ Γιάννη ….Αθάνατος Γίγαντα"

Ρούβας«Ο Ρούβας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Ασσαργιωτάκη, καθώς και στον Πόρο για τον απροσδόκητο θάνατο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ρωμανός«Εκ μέρους του Δ.Σ. της ομάδας θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλαλητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Ασσαργιωτάκη . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΟΑΝ«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Ασσαριωτάκη, προέδρου του σωματείου του ΑΟ Πόρου, ενός ανθρώπου που προσέφερε στο κρητικό ποδόσφαιρο, μέσω της αγαπημένης του ομάδας, στην οποία χάρισε μια σειρά επιτυχιών και η απώλεια του θα είναι μεγάλη.
Είναι πάντα οδυνηρό να φεύγει ένας νέος άνθρωπος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και του σωματείου του ΑΟ Πόρου και ευχόμαστε ο Θεός τον αναπαύσει και να τους δώσει δύναμη για να διατηρήσουν ζωντανή την μνήμη του».

Φαιστός: «Το Δ.Σ. της Φαιστού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην ομάδα του Πόρου για την απώλεια του αγαπητού προέδρου, Γιάννη Ασσαργιωτάκη, καθώς και την οικογένεια του. Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων πρόεδρε. Το Δ.Σ. της ΑΕ Φαιστού».

Γαρίπα: «Αποχαιρετούμε σήμερα έναν νέο άνθρωπο τον Πρόεδρο του Πόρου Γιάννη Ασαριωτάκη. Ένας άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στο επιχειρείν του νησιού, στην κοινωνία με την αλληλεγγύη του σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη αλλά και στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην ομάδα του Πόρου. Καλό ταξίδι πρόεδρε, σε θυμόμαστε με τιμή και σεβασμό».

Νεάπολη«Από το Δ.Σ. και τους ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Νεάπολης τα θερμά συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Ασσαργιωτάκη».

Ηρακλής Νιπιδιτού: «Το Δ.Σ. της ομάδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην ομάδα του Πόρου και στην οικογένεια του Γιάννη Ασσαργιωτάκη. Ευχόμαστε ο θεός να τον αναπαύσει».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ