Έκλεψαν τις μπαταρίες σήμανσης στον πολύπαθο δρόμο του Προφήτη Ηλία!

Petite Perle 300×250

Δολιοφθορά καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Προφήτη Ηλία, Εμμανουήλ Τσατσαράκης, στο έργο που εκτελείται στην περιοχή, μετά τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι, πριν από 2 και πλέον χρόνια, με την αποκόλληση βράχων στον δρόμο, κοντά στο Τσαγκαράκη Μετόχι.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, ασυνείδητοι έσπασαν τα φανάρια κι έκλεψαν τις μπαταρίες σήμανσης του δρόμου!

Ο ίδιος προειδοποιεί ότι ο δρόμος αυτός, για τον οποίο δόθηκε αγώνας ώστε να ανοίξει, θα κλείσει οριστικά, αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο, με μπλόκα και δεν θα ξανανοίξει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Τσατσαράκης επισήμανε ότι δόθηκε μεγάλος αγώνας για να προχωρήσει το έργο καθώς το χωριό είχε αποκοπεί! Πρόκειται, όπως σημείωσε, για έναν δρόμο πολύ σημαντικό και ο δρόμος άνοιξε με ένα ασφαλές μονοπάτι, που όμως δεν είχε καμία σχέση με τον δρόμο που προϋπήρχε. Γι' αυτό και ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση του αρχικού δρόμου και υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν σε ένα οκτάμηνο…

Κατήγγειλε το περιστατικό κάνοντας λόγο για "νταβατζήδες που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα στο χωριό"!.

Πρόσθεσε δε ότι ο δρόμος κινδυνεύει να κλείσει εκ νέου, αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, καθώς ο εργολάβος έχει τεράστια ευθύνη και ο κίνδυνος είναι μεγάλος. 

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ