Θερμή υποδοχή για τον Λευτέρη Αυγενάκη στο Τυμπάκι

Petite Perle 300×250

Σε μια από τις πιο «γαλάζιες» περιοχές του Ηρακλείου, με το 40% των πολιτών του Δήμου Φαιστού να επιβραβεύει τη συνέπεια, το έργο και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αισθάνομαι ευγνώμων για την τόσο ζεστή υποδοχή των συντοπιτών μου. Με συγκινεί η αγάπη και η εμπιστοσύνη τους, που αποτυπώθηκε άλλωστε και στην κάλπη της 21ης Μαΐου, με χιλιάδες ψήφους στο πρόσωπό μου και τους ευχαριστώ θερμά.

Αναγνώρισαν τις καθημερινές μας προσπάθειες και την παραγωγική συνεργασίας με τη δημοτική αρχή και την τοπική κοινωνία για την ανάπτυξη της περιοχής.
Δρομολογήσαμε λύσεις σε πολλά χρόνια αιτήματα, με πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία, τη δημόσια υγεία, την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών:

 Προχωρά και επίσημα πλέον η διάνοιξη του παραλιακού μετώπου με την αξιοποίηση του τμήματος του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Τυμπακίου, έπειτα από συμφωνία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αίτημα που αφουγκράστηκε ο ίδιος ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Βελτιώνεται η δημόσια υγεία με τη Μελέτη και Ανέγερση του νέου κτιρίου Κέντρου Υγείας Μοιρών προϋπολογισμού 8,2 εκατ., την αναβάθμιση και επέκταση του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού προϋπολογισμού 750.000€ και τον εκσυγχρονισμό των ασθενοφόρων.

 Σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ, ήδη το ένα από τα 14 νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, για την κάλυψη των αναγκών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, έχει παραδοθεί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και εξυπηρετεί όλη την περιοχή.

 Σε συνεργασία με τα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών πετύχαμε την επιχορήγηση του Δήμου Φαιστού για την υλοποίηση ολοκληρωμένων βελτιώσεων στο οδικό δίκτυο της περιοχής με το ποσό των 2.773.000€ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

 Υλοποιούμε ή και έχουμε προγραμματίσει 14 αθλητικά Έργα, συνολικού προϋπολογισμού 9.441.000€, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει η κατασκευή σύγχρονου Κλειστού Γυμναστηρίου στο Τυμπάκι.

Βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας και θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά ώστε να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερα έργα, που τόσο έχει ανάγκη αυτός ο τόπος μας.

Είμαι βέβαιος ότι, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, το Τυμπάκι, το Ηράκλειο, η Κρήτη και όλη η χώρα θα δώσουν στη Νέα Δημοκρατία ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό.
Οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τους διαγκωνισμούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για το ποιος θα έχει τα πρωτεία στην αξιωματική αντιπολίτευση. Ψηφίζουν το ποιος θα αναπτύξει την Ελλάδα την επόμενη τετραετία για να συνεχίσουμε στο δρόμο της προκοπής. Και η επιλογή τους θα είναι η ισχυρή, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ