"Βράβευση του Πυρηνικού Ιατρού και Ερευνητή στο ΙΤΕ κ. Γεωργίου Ζ. Παπαδάκη για τη διεθνή αναγνώριση του ερευνητικού του έργο."

Petite Perle 300×250

Ο διακεκριμένος Πυρηνικός Ιατρός και εκλεγμένος Κύριος Ερευνητής στο ΙΤΕ κ. Γεώργιος Ζ. Παπαδάκης βραβεύτηκε από τον Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την πορεία του και τις διακρίσεις που έχει αποσπάσει το επιστημονικό του έργο διεθνώς. 
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τον τίτλο  "Χρονική Αντικατάσταση" που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Κουνάβων του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, απ όπου έλκει την καταγωγή του ο κος Παπαδάκης.

Ο κ. Γ.Ζ. Παπαδάκης, με πολυετή πορεία στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ είναι ο διευθυντής της Μονάδας Υβριδικών Τεχνικών Μοριακής Απεικόνισης του ΙΤΕ, μιας σημαντικής εθνικής ερευνητικής υποδομής για την Κρήτη και τη χώρα συνολικά. 
Στο πλαίσιο της ίδια εκδήλωσης τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης για την στήριξη του στις δράσεις του , καθώς και ο αιδεσιμότατος πατέρας Ζαχαρίας Αδαμάκης για την πολυετή προσφορά του στο δημοτικό σχολείο Κουνάβων.

Η εκδήλωση είχε συμμετοχή από πλήθος κόσμου που χειροκρότησε θερμά τους βραβευθέντες και κυρίως τους μαθητές για τα καλλιτεχνικά δρώμενα που είχαν ετοιμάσει. 

IMG-fc244c8040f5743a25076ad6f8a44bd5-V (1) (1).png
Capture (1) (1).PNG
20230609_135223 (1).jpg

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ