Λευτέρης Αυγενάκης: Η Νέα Δημοκρατία αυξάνει καθημερινά τα ποσοστά της στην Κρήτη

Petite Perle 300×250

"Όλοι οι πολίτες έχουν πλέον καταλάβει ότι το μόνο κόμμα που επιζητά να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία.ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαγκωνίζονται για τα πρωτεία της… αντιπολίτευσης, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι στις 25 Ιουνίου ο ελληνικός λαός ψηφίζει για Κυβέρνηση και όχι για τον δεύτερο ή τον τρίτο στη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται την Κρήτη, καταλήγοντας στο Ηράκλειο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει νέο ακροατήριο και να περιορίσει τις περαιτέρω απώλειες (60.000 ψηφοφόροι του στο νησί το 2019, το 44%, του γύρισαν την πλάτη στις 21 Μαΐου)!

Δεν θέλει όμως να καταλάβει ότι οι Κρητικοί δεν αντέχουν πια ψέματα, όπως το ότι παρουσιάζει για ακόμα μια φορά ένα υπέρογκο και χιλιοπαιγμένο πρόγραμμα, ως κάτι καινούριο. Δεν θέλουν ούτε τον διχασμό, ούτε την ένταση, ούτε τους διαξιφισμούς.

Έχουν απορρίψει τον λαϊκισμό και την αναξιοπιστία και είμαι βέβαιος ότι θα το επιβεβαιώσουν ξανά στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.Έχουμε και το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη, που ως ένας πολιτικός παλαιάς κοπής έχει πάρει διαζύγιο με την ευθύνη, με έναν λόγο άκρως διχαστικό.

Στην προσπάθειά του να πάρει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ (αν και καρπώθηκε μόλις τις μισές του απώλειες στο νησί) έχει ήδη καταφέρει να τον ξεπεράσει στη γενικολογία και στις αόριστες υποσχέσεις!Πυροδοτεί διαρκώς εντάσεις για το θεαθήναι και καλλιεργεί ένα τοξικό κλίμα, που θέτει σε κίνδυνο τον πολιτικό πολιτισμό, ο οποίος αποτέλεσε άξια κατάκτηση της κοινωνίας σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένουν η μόνη υπεύθυνη λύση για την προκοπή του τόπου. Χωρίς κρυφές ατζέντες και με τη στήριξη της κοινωνίας της Κρήτης, που έχει πλέον απελευθερωθεί από τις διχαστικές γραμμές του παρελθόντος και επιβραβεύει την ειλικρίνεια, τη μετριοπάθεια, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια λόγων και έργων.

Με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα, που στηρίζεται σε 4 άξονες: α) επιστροφή στην ανάπτυξη και φορολογική δικαιοσύνη, β) ενίσχυση της δημόσιας υγείας, γ) ευέλικτο κράτος, λειτουργικό, ψηφιοποιημένο και αποτελεσματικό καιδ) καλύτεροι μισθοί στον δημόσιο τομέα και αύξηση του κατώτατου μισθού στα 950 ευρώ.

Οι σχεδόν 25.000 νέοι ψηφοφόροι στην Κρήτη, που επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία, παραμένουν σταθεροί στην επιλογή τους.Η τοπική κοινωνία, που έκανε «γαλάζιο» το νησί για πρώτη φορά με περισσότερες από 135.000 εντολές, μεγαλώνει κι άλλο!

Μέρα με την ημέρα, ολοένα και πιο πολλοί συμπολίτες μας συντάσσονται με τη σταθερότητα, την αξιοπιστία και τη θεσμικότητα, που εκπέμπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για μια ισχυρή αυτοδύναμη Κυβέρνηση, που θα μπορεί να πραγματοποιήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για τον τόπο!"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ