Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Αγία Βαρβάρα

Petite Perle 300×250

Σε μια περιοχή, όπου το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατέγραψε από τα υψηλότερα ποσοστά σε πανελλαδικό επίπεδο, εγκαινιάστηκαν χθες μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας τα νέα γραφεία της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Γόρτυνας. Παρουσία του Γραμματέα και των Μελών της Δημοτικής Οργάνωσης, πλήθους μελών και φίλων της Οργάνωσης από την Αγία Βαρβάρα και τα κοντινά χωριά στάλθηκε μήνυμα συσπείρωσης και συνέχισης του αγώνα ως τις 25 του Ιούνη.

Τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, έχουν θέσει ως στόχο να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Γόρτυνας, «καταγράφοντας το πανελλαδικό υψηλό», όπως τόνισαν στη διάρκεια των χαιρετισμών.

Στα εγκαίνια χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρος Αντωνόπουλος ενώ παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Ελένη Βατσινά, Φραγκίσκος Παρασύρης, Λάμπρος Βαμβακάς, Γιώργης Ξυλούρης (Καντρής), Φραγκίσκος Λαμπρινός, Παύλος Μπαριτάκης,  Χρήστος Στρατάκης, Αμαλία Βεισάκη, Ελένη Μαραγκάκη και Σάντυ Χαλκιαδάκη.

Με την παρουσία δεκάδων μελών της Οργάνωσης της Γόρτυνας και μέσα σε κλίμα ενότητας και συστράτευσης, τονίστηκε πως  Υποψήφιοι Βουλευτές, μέλη της Κεντρικής και της Νομαρχιακής Επιτροπής και βεβαίως τα μέλη των Δημοτικών Οργανώσεων συνεχίζουν σε καθημερινή βάση την πολιτική εξόρμηση «πόρτα-πόρτα» σε όλο το νομό Ηρακλείου. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ