Ισόπαλος με 1-1 ο Γιούχτας με Καμπανιακό τελικός το ματς με Τηλυκράτη

Petite Perle 300×250

Ισόπαλο 1-1 έληξε το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι του Γιούχτα με τον Καμπανιακό στις Αρχάνες στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για άνοδο στην Super League 2. Aυτό σημαίνει ότι το επόμενο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη εκτός έδρας είναι κομβικής σημασίας.

Η ομάδα των Αρχανών άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό με τον Ροβίθη μετά από ωραία ενέργεια του Γκίνη. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 83΄με κεφαλιά του Ιγνατίδη. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ροβίδης είχε την ευκαιρία να σκοράρει και πάλι όμως η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

To τελικό 1-1 χάρισε την άνοδο στην ομάδα του Καμπανιακού ενώ ο Γιούχτας θα τα παίξει όλα για όλα την Κυριακή στην Λευκάδα. Στην Super League 2 ανέβηκε και η Κοζάνη που νίκησε με 1-0 τον Τηλυκράτη στο άλλο σημερινό παιχνίδι. Ρεπό είχε ο Αιολικός που επίσης με τα σημερινά αποτελέσματα εξασφάλισε την άνοδο.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 7′ ο Δασκαλάκης από πλάγια θέση και μέσα στη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κασαπίδη!

Στο 33′ διαμαρτυρίες για πέναλτι από πλευράς Γιούχτα για μαρκάρισμα πάνω στον Δασκαλάκη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μόσχου είπε «παίζεται»…

ΓΚΟΛ! Στο 36′ τρομερή ενέργεια του Γκίνη, ο οποίος πάσαρε στον Ροβίθη και με προβολή ανοίγει το σκορ!

Στο 39′ σέντρα του Βρεττού στη μεγάλη περιοχή, όμως παίκτης του Καμπανιακού την τελευταία στιγμή έδιωξε!

Στο 42′ σέντρα από τα δεξιά του Παύλου Καθάριου και ο Νίκος Καθάριος με «ψαλίδι» άναγκασε τον Κόλλια να απομακρύνει εντυπωσιακά!

Στο 43′ ο Βρεττός βγαίνει στην αντεπίθεση, λίγο πριν φτάσει απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, αμυντικός τον πρόλαβε τελευταία στιγμή και τον έκοψε!

Στο 53′ ο Ξανθόπουλος έκανε το σουτ και ο Κόλλιας μπλόκαρε την μπάλα, με τους φιλοξενούμενους να είναι έξαλλοι και να ζητάνε από διαιτητή και επόπτη ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή!

59′ Τεράστια ευκαιρία για τον Καμπανιακό, με τον Ιγνατίδη να βγαίνει απέναντι από τον Κόλλια, ο οποίος αποκρούει και διατηρεί ανέπαφη την εστία του!

Στο 63′ ο Βρεττός πήρε την μπάλα έξω από τη περιοχή και είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα του Καμπανιακού, προσπάθησε να τον «κρεμάσει», με τη μπάλα να περνάει άουτ…

Στο 65′ ο Γιούχτας ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Βρεττού, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται»…

Στο 68′ ο Γελαδάρης έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ…

Στο 70′ ο Δωματάς έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Ροβίθης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή…

Στο 72′ και ο πάλι ο Κόλλιας βγαίνει νικητής μετά από προσπάθεια του Ιγνατίδη να παραβιάσει την εστία του!

ΓΚΟΛ! Στο 83′ ο Ιγνατίδης με κεφαλιά νικάει τον Κόλλια και κάνει το 1-1 για τους φιλοξενούμενους!

ΔΟΚΑΡΙ! Στο 86′ ο Ροβίθης έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Κασαπίδη!

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Ψαρράς, Τζανής, Κοντογιάννης (69′ Αργκιλέσι), Βρεττός, Ροβίθης, Γκίνη (77′ Αζίζι), Γελαδάρης, Δασκαλάκης (69′ Δωματάς), Γιαλούσης, Κίσσας (89′ Πλουσής)

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Κασαπίδης, Καθάριος Π., Βοσκόπουλος, Ταΐρης, Ξανθόπουλος (77′ Ντόγος), Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Καράμπελας, Καθάριος Ν. (86′ Γιαννόπουλος), Κεχαγιάς, Μπουτζίκος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ