Καλαμάτα: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος στο τροχαίο με το ηλεκτρικό πατίνι

Petite Perle 300×250

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το σοβαρό τροχαίο που έγινε χθες στην Καλαμάτα, και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ανήλικων παιδιών που επέβαιναν σε ηλεκτρικό πατίνι. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 16χρονος που φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διακομίσθηκε χθες τη νύχτα στο ΚΑΤ, και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Νευροχειρουργική Κλινική.

Το 14χρονο κορίτσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με χτυπήματα στη σπονδυλική στήλη, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία, και θα παραμείνει για 2-3 μέρες προληπτικά στο Νοσοκομείο. Παραμένει σοκαρισμένη από το σοβαρό τροχαίο, που οδήγησε στον τραυματισμό της ίδιας και του φίλου της.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα. Ο 16χρονος και η φίλη του επιχείρησαν να διασχίσουν δρόμο χωρίς να ελέγξουν αν περνά διερχόμενο αυτοκίνητο, όπως δείχνει να κάνει στο παρακάτω βίντεο, ο οδηγός της μηχανής που προηγείται.

Το κορίτσι είναι μπροστά από το αγόρι το οποίο οδηγεί, γεγονός που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η ορατότητα του νεαρού να ήταν περιορισμένη.

Δυστυχώς, και τα δύο παιδιά δεν φορούσαν κράνος.

Πηγή: messinialive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ