Ολοκλήρωση μαθημάτων κολύμβησης Γ' τάξης Δημοτικών Σχολείων Ν. Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα κολύμβησης της Γ ΄τάξης  των Δημοτικών Σχολείων του Ν. Ηρακλείου .

Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν όπως προβλέπεται από το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών και με βάση του ΦΕΚ Αριθμ. 33484/Δ1-3/04/2023 και όπως προβλέπεται για τις μετακινήσεις  των σχολείων προς και από το κολυμβητήριο με το Ν.4415/2016 Φεκ159/τ.Α΄/6.09.2016 .

 Φιλοξενήθηκαν στη μικρή πισίνα εκμάθησης του Ε.Α.Κ. Ηρακλείου το χρονικό διάστημα από 25/11/2023 έως και 13/06/2023. Ο αριθμός συνολικά των μαθητών-τριών που συμμετείχαν ήταν 2.143 από 92 Δημοτικά Σχολεία.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής κ. Ιωάννα Σαρηγεωργίου, κ. Στέργιο Παπαδάκη, κ. Απόστολο Αλεξόπουλο ,κ. Νικόλαο Παπαδημητρίου και το Συντονιστή Κολύμβησης κ. Νικόλαο  Ακουμιανάκη για την άριστη επαγγελματικότητα τους και τη συνεργασία μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

 Ευχαριστούμε επίσης τη Διοίκηση του Ε.Α.Κ.Η. και τον πρόεδρο κ. Ελευθέριο Ζερβό καθώς και τον Διευθυντή του ΕΑΚΗ  κ. Κωσταντίνο  Σακαράκη για την άριστη συνεργασία και την στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα.

Ευχαριστούμε και όλο το προσωπικό της εγκατάστασης μόνιμο και μη για την καθημερινή τους συμπαράσταση σε οποιαδήποτε τομέα (νοσηλευτικής,ναυαγοσωστικής ,διοικητικού και τεχνικού προσωπικού ),καθώς όλοι ισοδύναμα συνετέλεσαν για την απολύτως ασφαλή και αποδοτική διεξαγωγή του μαθήματος της κολύμβησης.

Ευχαριστούμε και τους Διευθυντές και τους Εκπαιδευτικούς όλων των σχολικών μονάδων που η  πολύτιμη  βοήθειά τους συνέβαλε στην επιτυχία του μαθήματος…

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου και ιδιαίτερα τον   κ. Ν. Τρουλλινό  Υπεύθυνο  Επικοινωνίας  για την άψογη συνεργασία μας.

Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη που ως Υφυπουργός Αθλητισμού  με τη συνεχή στήριξή του συνέβαλε με κάθε τρόπο στην επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου μας..

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ