Παλαιόκαστρο: Να μην μείνουμε και πάλι στα λόγια δηλώνει το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου

Petite Perle 300×250

Το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα επισκέφθηκε το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Θόδωρα Παπαδάκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που απασχολούν τον παραθαλάσσιο οικισμό και να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις για το συμφέρον των κατοίκων του.

Στο γραφείο του Δημάρχου που έγινε η σύσκεψη ήταν και ο σύμβουλος της Κοινότητας Ροδιάς Πέτρος Σταματάκης.

Τα θέματα που τέθηκαν στον Μενέλαο Μποκέα είναι γνωστά, αφού και πέρυσι είχε γίνει ενημέρωση χωρίς να τρέξουν και να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής.

Η δρομολόγηση αστικής συγκοινωνίας προς το Παλαιόκαστρο τουλάχιστον για το τρίμηνο του Καλοκαιριού από τις 8.00 έως τις 2.00 καθημερινά ήταν ψηλά στην ατζέντα και έγινε επικοινωνία του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ.

Η κατασκευή παιδικής χαράς πλησίον της παραλίας σε οικόπεδο που έχει υποδείξει ο σύλλογος και αναμένεται η ενοικίαση του από το Δήμο, καθώς και η ασφαλτόστρωση του δρόμου και του πάρκινγκ που βρίσκεται κάτω από τη γέφυρα της εθνικής οδού.

Η ανάπλαση της πλατείας έμπροσθεν της παραλίας με σταμπωτό μπετόν υποσχέθηκε ο Δήμαρχος ότι θα ξεκινήσει σε δέκα ημέρες, ενώ καταγράφηκε η ανάγκη βελτίωσης του δρόμου μπροστά από την ταβέρνα Λουκάκη που βρίσκεται στα μαύρα του χάλια.

Τέλος τέθηκε και το θέμα με τα φραγμένα φρεάτια που μέσα στο καλοκαίρι τρέχουν τα νερά επιφανειακά στους δρόμους και υπήρξε η υπόσχεση άμεσα να καθαριστούν και να βελτιωθεί η αισθητική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Παλαιοκάστρου.

Να τονιστεί ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και όλοι πλέον αναμένουν να προχωρήσουν οι παρεμβάσεις που συμφωνήθηκαν και να μη μείνουν και πάλι στα λόγια και τις υποσχέσεις από πλευράς της Δημοτικής Αρχής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ