Νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Δευκαλίων Στειακάκης

Petite Perle 300×250

Οι ζυμώσεις στην διοίκηση του ΠΑΟΚ συνεχίζονται με αποτέλεσμα την αποχώρηση του Κώστα Μπουμάκη από την προεδρία του ΠΑΟΚ, την θέση του θα αναλάβει ο μέχρι πρότεινος αντιπρόεδρος Δευκαλίων Στειακάκης. Ο απερχόμενος πρόεδρος έχει θέση υποψηφιότητα στο σχήμα της Συνεργασία Αλλαγής του Δημήτρη Πιτσικάκη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟ Κρουσώνα μετά από σειρά συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα ,ενημερώνει τους φίλους του σωματείου καθώς και το φίλαθλο κοινό ότι κατά την νέα αγωνιστική περίοδο ο κ. Στειακάκης Δευκαλίων μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ομάδας μας αναλαμβάνει πρόεδρος για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 .

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του απερχόμενου προέδρου μας κ. Μπουμάκη Κώστα δεν του επέτρεπαν ειδικά αυτήν την περίοδο να παραμείνει ενεργός όπως εκείνος το επιθυμούσε Φυσικά και θα παραμείνει στο Δ.Σ του ΠΑΟΚ βοηθώντας ενεργά την νέα διοικούσα ,όπως αυτή σχηματιστεί με την εισχώρηση καινούργιων μελών που θα βρεθούν δίπλα στον κ. Στειακάκη οι οποίοι και θα είναι εκείνοι που θα χτίσουν και θα βάλουν τους στόχους και τις προτεραιότητες του φετινού ΠΑΟΚ .

Ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της κοινωνιας του Κρουσώνα είναι ο ΠΑΟΚ και όλοι εμείς που τον υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια, είμασταν, είμαστε, και θα είμαστε πάντα δίπλα του από οποιοδήποτε μετερίζι κι αν χρειαστεί η μας ζητηθεί !
ΔΣ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ