Ελένη Βατσινά: Το μήνυμα πολιτικής ανατροπής θα επισφραγιστεί στις 25 Ιουνίου

Petite Perle 300×250

Περιόδευσε μαζί με τον Ν. Ανδρουλάκη, χθες, η Ελένη Βατσινά

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε ο κόσμος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, στους σταθμούς της Κυριακάτικης περιοδείας του στην Κρήτη.

Αρχάνες, Βιάννος, Ασήμι, Μοίρες και Αρκαλοχώρι έστειλαν εκλογικό παλμό και πανηγυρικά μηνύματα για το ΠΑΣΟΚ, ενόψει της επερχόμενης κάλπης στις 25 Ιουνίου.

Στο πλευρό του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν καθ'όλη την περιοδεία η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, η οποία συνομιλούσε με τον κόσμο, μεταφέροντας κι εκείνη από την πλευρά της το μήνυμα της συσπείρωσης ενόψει της 25ης Ιουνίου, προκειμένου όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "στις 21 Μαΐου έγινε σαφές σε όλους, ότι οι Κρητικοί δεν ξεχνούν την προσφορά του Κινήματός μας στον τόπο μας. Και πλέον στις 25 Ιουνίου καλούμαστε όλοι και καλούμε όλο τον δημοκρατικό προοδευτικό κόσμο του νησιού, που διέπεται από πατριωτικό καθήκον, να συνεχίσει ό,τι ξεκίνησε στην προηγούμενη κάλπη".

Εκφράζοντας τη χαρά της για την παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο, η  Ελένη Βατσινά σημείωσε: "Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή, που σήμερα, ο ίδιος που έδωσε το σήμα επανεκκίνησης και αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ, διεκδικώντας όμως και την αναγέννηση της πατρίδας μας, είναι ο άνθρωπος που απόψε εγκαινιάζει, εδώ στο Αρκαλοχώρι, το ιδεολογικό σπίτι όλων των δημοκρατών και προοδευτικών ανθρώπων του δήμου Μινώα Πεδιάδος".

Αναφέρθηκε όμως και στην ευθύνη που το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε, ήδη με το πρώτο εκλογικό αποτέλεσμα, και το οποίο, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα επισφραγιστεί και μάλιστα πιο ηχηρά, στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

"Οφείλουμε να βάλουμε άλλο ένα λιθαράκι, ώστε το ΠΑΣΟΚ να βγει ακόμη πιο ισχυρό από την κάλπη της 25ης Ιουνίου, και με όπλο του τη λαϊκή εντολή, να οικοδομήσει το Κάστρο της Δημοκρατίας, που θα ορθώσει τείχη προστασίας για τους ευάλωτους" – είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Βατσινά απευθύνθηκε τόσο στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, όσο και σε αυτόν της ΝΔ, και φυσικά σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και τώρα αναζητούν άλλη πολιτική "στέγη". "Ο δρόμος μας είναι καθορισμένος και συγκεκριμένος. Με σοβαρότητα και ενότητα ριχνόμαστε στη μάχη για να αντιπαλέψουμε την αλαζονική αντιλαϊκή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και αφήνοντας πίσω μας πρόσωπα και κόμματα που φάνηκαν κατώτερα των περιστάσεων, που διέψευσαν και πρόδωσαν τις προσδοκίες και τις ελπίδες της Κοινωνίας" – είπε χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ