Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε από τον ανακριτή της Κω ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Petite Perle 300×250

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη πήρε από τον ανακριτή της Κω ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για αρπαγή της 32χρονης Αναστάζια από την Πολωνία το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε χθες, Κυριακή.

Ο 32χρονος πέρασε την πόρτα του ανακριτή στις 14:00 το μεσημέρι ωστόσο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Το γεγονός πως ο 32χρονος θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία είχε προαναφέρει και ο δικηγόρος τους μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Το απόγευμα τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή
Σύμφωνα με το Βήμα της Κω τα αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής έρευνας της σορού που θα γίνει στη Ρόδο, αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα το απόγευμα, οπότε αναμένονται και εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές μέχρι στιγμής έχει κρατήσει σκληρή στάση, χωρίς να έχει παραδεχθεί το παραμικρό για την δολοφονία της.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής, κατηγορείται για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Στα δικαστήρια βρίσκεται και η μητέρα της Αναστάζια , αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Τα σενάρια για το φρικτό τέλος της Αναστάζια
Στο κάδρο των υπόπτων μπορεί να είναι από την πρώτη στιγμή ο 32χρονος από το Μπανγκλαντές ωστόσο οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν φτάσει στο νησί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και άλλο άτομο στη δολοφονία της νεαρής κοπέλας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα σενάρια που εξετάζεται από τους αστυνομικούς είναι η κοπέλα να μην δολοφονήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο αλλά να μεταφέρθηκε σε ανύποπτο χρόνο εκεί, μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων της και αυτό διότι η συγκεκριμένη περιοχή είχε «χτενιστεί» από εκπαιδευμένα σκυλιά και drones χωρίς να βρεθεί τίποτα.

Φως στην υπόθεση που θυμίζει «σταυρόλεξο» για γέρους λύτες αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα από ιατροδικαστή στην Ρόδο.

Εχτές το βράδυ ο ιατροδικαστής που μετέβη στο σημείο, όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της κοπέλας έκανε λόγο για πιθανή αιτία θανάτου αυτή του στραγγαλισμού και του ασφυκτικού θανάτου, καθώς γύρω από τον λαιμό της Αναστάζια εντόπισε σημάδια που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και τον εντοπισμό της σωρού κλήθηκε σήμερα το πρωί για συμπληρωματική κατάθεση στην ασφάλεια της Κω, ο 28χρονος σύντροφος της κοπέλας, ο οποίος δήλωσε συντετριμμένος και επανέλαβε στους αστυνομικούς το τι συνέβη τη νύχτα της 12ης Ιουνίου όταν εξαφανίστηκε η 27χρονη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ρωτήθηκε για κάποια μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την 27χρονη.

Την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ γίνεται αγώνας δρόμου, ώστε να «αποκωδικοποιηθεί» πλήρως το κινητό τηλέφωνο της Αναστάζια το οποίο βρέθηκε πριν λίγες ημέρας χωρίς την κάρτα sim.

Πηγή: skai.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ