Τύλισος: Έγιναν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συλλόγου Γυναικών Δίκτυννα (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, στις 8 το απόγευμα. τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συλλόγου Γυναικών Τυλίσου «Η Δίκτυννα», που βρίσκονται στην πλατεία του χωριού πάνω από το ιατρείο.

Ο χώρος παραχωρήθηκε από το Δήμο Μαλεβιζίου και τον αγιασμό τέλεσε ο ο πατήρ Γεώργιος Μαλλιωτάκης, που κάλεσε τα μέλη του συλλόγου να βγουν στην κοινωνία της Τυλίσου και να προσφέρουν βοήθεια σε όποιον συνάνθρωπο έχει ανάγκη.

Τα μέλη του συλλόγου με επικεφαλής την Πρόεδρο Χαλκιαδάκη Κωνσταντίνα υποδέχτηκαν, και πρόσφεραν τη φιλοξενία τους στους καλεσμένους με αγάπη και συναδελφικότητα, διοργανώνοντας μία μικρή γιορτή στην πλατεία του χωριού με πλούσιο μπουφέ, ποτά και D.J που απογείωσε το κέφι.

Σημαντική ήταν και η συνεισφορά στην οργάνωση της υπέροχης βραδιάς της Αντιπροέδρου Μαρίας Κανάκη, που ευχαρίστησε όλους που τμήσαν με την παρουσία τους τη βραδιά.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο  Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης, οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Περισυνάκης, Γρηγόρης Φασουλάκης,, ο πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, η πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα-Δέσποινα Βογιατζή, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Ξυλούρης, οι πρόεδροι Τυλίσου-Γαζίου Μανώλης Βασιλάκης και Βαγγέλης Παρασύρης και αρκετοί υποψήφιοι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ