Μπέρδεψαν την σωρό στο νοσοκομείο βρήκαν άλλο άτομο στο φέρετρο

Petite Perle 300×250

Περίμεναν να αποχαιρετήσουν τη μητέρα τους για τελευταία φορά και αντί αυτού, όταν άνοιξαν το φέρετρο, ήρθαν αντιμέτωποι με τη σορό μίας άλλης γυναίκας. Το απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό, συνέβη στα Μποντέικα Αχαΐας το περασμένο Σάββατο.

Μία 79χρονη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου με επιβαρυμένο ιστορικό, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Η κόρη της, σε κατάσταση σοκ, περιγράφει στο MEGA τις τραγικές στιγμές που έζησε τα τελευταία 24ωρα.

«Είχε πρόβλημα με την καρδιά της και έκανε και αιμοκάθαρση και την πήγαμε στο νοσοκομείο στο Ρίο, αλλά ήταν σε τελικό στάδιο, μας το είπαν οι γιατροί ότι δεν ήταν πολύ καλά και απεβίωσε. Καλέσαμε το γραφείο τελετών για να τακτοποιήσουμε όλα τα θέματα, δεν ήθελε να πάει κάποιος από εμάς στο νεκροτομείο».

Τους έδωσαν άλλη… σορό

Το γραφείο τελετών ανέλαβε να παραλάβει το άψυχο σώμα της 79χρονης από το νοσοκομείο του Ρίου. Η οικογένεια έδωσε ρούχα της εκλιπούσας αλλά και όλα τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης και περίμενε σε βαρύ κλίμα να πενθήσει τον άνθρωπό της στο σπίτι λίγο πριν από την ταφή.

Το γραφείο τελετών μετέφερε τη φέρετρο και τότε συγγενείς, γείτονες και συγχωριανοί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα. «Περιμέναμε τον άνθρωπό μας στο σπίτι, ανέβηκε επάνω το φέρετρο. Άλλον περιμέναμε, λέμε όχι δεν είναι η μάνα μας αυτή. Βρήκαμε μία γιαγιούλα μέσα», λέει η ανιψιά της ηλικιωμένης.

«Καθώς ανοίγει το γραφείο τελετών το φέρετρο βρισκόμαστε σε ένα μακάβριο θέαμα, δεν ήταν η μητέρα μας. Και παθαίνουμε το σοκ», αναφέρει η κόρη της 79χρονης. Οι παρευρισκόμενοι σάστισαν. Μέσα στο φέρετρο υπήρχε η σορός μία εμφανώς μεγαλύτερης γυναίκας, με τα παιδιά της 79χρονης να αναρωτιούνται τι έχει γίνει με τη μητέρα τους.

«Είπαμε στο γραφείο τελετών δεν είναι η μητέρα μας αυτή, κλείστε το φέρετρο, δεν ξέρω τι θα κάνετε, να μας φέρετε τη μητέρα μας». Το γραφείο τελετών επικοινώνησε με το νοσοκομείο του Ρίου και σύμφωνα με την οικογένεια, το λάθος έγινε όταν μπερδεύτηκαν οι δύο σοροί λόγω συνωνυμίας στο νεκροτομείο.

«Όντως το γραφείο τελετών ειδοποίησε το Ρίο και είπαν ότι υπάρχει και άλλη Δημητροπούλου στο νεκροτομείο και έκαναν λάθος το όνομα. Η μητέρα μου ήταν Βασιλική και μας έστειλαν Νίκη».

Τελικά η οικογένεια βρέθηκε στο νεκροτομείο μετά από τη μεγάλη αναστάτωση που πέρασε και αναγνώρισε τη σορό της 79χρονης.

πηγή: www.iraklionnews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ