ΕΠΣΗ: Στα Μάλια θα διεξαχθεί η κλήρωση των νέων πρωταθλημάτων στο Ασήμι το Super Cup

Petite Perle 300×250

Πολλές και σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν χθες στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΗ που πραγματοποιήθηκε υπό την μορφή τηλεδιάσκεψης. 

Κατά πρώτων επικυρώθηκαν όλες οι βαθμολογίες των πρωταθλημάτων της σεζόν 2022-2023 , ενώ αποφασίστηκε η κλήρωση για τα νέα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ να γίνει στα Μάλια με την πρόταση  του μέλους της ΕΠΣΗ Γ. Φανουαράκη να γίνεται αποδεκτή.

Παράλληλα επικυρώθηκε η διεξαγωγή του αγώνα Super Cup 2023 μεταξύ του πρωταθλητή Α1 ΕΠΣΗ ΠΟΑ και του Κυπελλούχου ΕΠΣΗ ΠΑΟΚ στο γήπεδο Ασημίου, ενώ αποφασίστηκε επίσης να δοθούν μπάλες σε όλα τα σωματεία της ΕΠΣΗ για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΗ: 

1) Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 για όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΗ.

2) Συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με τις διοργανώσεις της ΕΠΣΗ 2023-2024 με τις Επιτροπές Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣΗ ήδη να επεξεργάζονται τη δομή τους.

3) Κατόπιν πρότασης του μέλους της ΕΠΣΗ κ. Γιώργου Φανουράκη, αποφασίστηκε ομόφωνα η κλήρωση των Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου ΕΠΣΗ 2023-2024 να γίνει στα Μάλια.

4) Επικυρώθηκε η διεξαγωγή του αγώνα Super Cup 2023 μεταξύ του πρωταθλητή Α1 ΕΠΣΗ ΠΟΑ και του Κυπελλούχου ΕΠΣΗ ΠΑΟΚ στο γήπεδο Ασημίου. Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα Super Cup.

5) Αποφασίστηκε ομόφωνα να μοιραστούν από την ΕΠΣΗ μπάλες στα σωματεία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

6) Συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την διοργάνωση του τελικού αγώνα Youth League ΕΠΣΗ ανάμεσα στο Αθλόπολις και την Αναγέννηση Ιεράπετρας, που θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 17:30 στο γήπεδο Λίντο, με την ΕΠΣΗ να δίνει πανηγυρικό τόνο στον τελικό.

7) Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου και το μέλος κ. Παπαγγελής συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάλας κ. Αυλωνίτη και αποφασίστηκε να γίνει ενημέρωση προς τα σωματεία για την δημιουργία ομάδων ποδοσφαίρου Σάλας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ