Ο Γιάννης Κοτσυφός στο πλευρό του Δημήτρη Πιτσικάκη

Petite Perle 300×250

Ο Δημήτρης Πιτσικάκης ανακοίνωσε την προσθήκη του Γιάννη Κοτσυφού στην Συνεργασία Ευθύνης .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ένας άνθρωπος με πολυετή εμπειρία στα κοινά και κυρίως αποτελεσματικός τάχθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Δημήτρη Πιτσικάκη και εμπιστεύτηκε την Συνεργασία Ευθύνης.

Ο Γιάννης Κοτσυφός του Κίμωνα και της Ευγενίας είναι Υπαξιωματικός του Λ.Σ, από το Γάζι, είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Θεοδωράκη και έχουνε δυο παιδιά, τον Κίμωνα και την Ιωάννα .

Γνωρίζει τις ανάγκες του Γαζίου από πρώτο χέρι, αφού είχε διατελέσει με επιτυχία Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Γαζίου στην τελευταία θητεία του τέως Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη

. Έχει υπηρετήσει τον Δήμο από πολλά πόστα και συμμετείχε ως Πρόεδρος ή ως μέλος σε πληθώρα επιτροπών ή οργανισμών, όπως: Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου. Μέλος Δ.Σ, Πρωτοβάθμιων Σχολικών Επιτροπών, ΔΟΚΑΠΠΑΜ, Επιτροπής Ονοματοδοσίας Δήμου Μαλεβιζίου.

Έχει διατελέσει επίσης, Πρόεδρος στους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, του 1ου Δημ. Σχολ. Γαζίου, των 1ου -3ου Νηπιαγωγείων Γαζίου και Αντιπρόεδρος στους Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Γαζίου, από το 2009 μέχρι και το 2014.Η πίστη του στα κοινά αντικατοπτρίζει το σήμα κατατεθέν του. Η συμμετοχή του ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος, όπως και όλων, είναι πολύτιμη για τη Συνεργασία Ευθύνης.

Γιάννη Κοτσυφέ καλώς όρισες στην ομάδα…. Γιάννης Κοτσυφός "

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ