Αλμυρός: Επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Άγγελου Καστελλιανάκη

Petite Perle 300×250

Στον Αλμυρό θα αγωνίζεται την νέα περίοδο ο Άγγελος Καστελλιανάκης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πόρο, όπως πρώτα σας είχε ενημερώσει η Φωνή Μαλεβιζίου.

Μία ποιοτική επιλογή για το συγκρότημα του Μανώλη Σουτζή, που προσθέτει στην ομάδα έναν πραγματικό «killer» και μεγάλο γκολτζή των Κρητικών γηπέδων, έχοντας αγωνιστεί στην καριέρα του σε Γιούχτα, ΠΟΑ, Ρούβα, Πατούχα, Ηρόδοτο και Δαμάστα.

Έτσι λοιπόν στην ομάδα του Γαζίου ξεκινούν δυναμικά στην μεταγραφική περίοδο ανακοινώνοντας την πρώτη τους κίνηση με την απόκτηση του Άγγελου Καστελλιανάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλμυρού:

Το ΔΣ του Αλμυρού κ ο πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ικανότατο κ χαρισματικό επιθετικό Άγγελο Καστέλλιανακη.

Νομίζουμε ότι οι συστάσεις περιττεύουν όταν μιλάμε για την ικανότητα του Άγγελου στο σκοράρισμα αφού οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους, Το 2016 πρώτος σκόρερ με τον Ρούβα με 23 γκολ, το 2017 με την φανέλα του Γιουχτα πρώτος σκόρερ βάζοντας συνολικά 35 γκολ, το 2018 ξανά με την φανέλα του Γιούχτα συνδύασε τίτλο κ χρυσό παπούτσι βάζοντας 31 γκολ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ