Σε καθημερινή βάση η επικοινωνία του Φραγκίσκου Παρασύρη με τους Ηρακλειώτες

Ήδη από την επομένη των εκλογών ο Φραγκίσκος Παρασύρης ξεκίνησε έναν νέο κύκλο καθημερινών επαφών και συναντήσεων με τους Ηρακλειώτες σε όλο το νομό. Μεταφέροντας το μήνυμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής «για την ανάγκη ύπαρξης ισχυρής, αξιόπιστης, αποτελεσματικής αντιπολίτευσης. Για να υπάρχει με το ΠΑΣΟΚ εγγύηση για την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους, των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, του σεβασμού των θεσμών. Εγγύηση για τη διεκδίκηση μιας ανάπτυξης με δικαιοσύνη και οφέλη για όλους, ώστε να μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες».

Με τη συμμετοχή του ως Υποψήφιος Βουλευτής στα κλιμάκια που διοργανώνει με συνεχή ρυθμό η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, επισκέπτεται τις δημόσιες υπηρεσίες του Νομού, τις συνοικίες του Ηρακλείου και τα χωριά της ενδοχώρας. Με το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, ο Φραγκίσκος Παρασύρης επισκέφθηκε και τον Προφήτη Ηλία, ένα χωριό που τον συνδέουν ιδιαίτεροι και οικογενειακοί δεσμοί, όπου σε συνάντηση με τους κατοίκους, τους αγρότες και τους αμπελουργούς ενημερώθηκε για την εξέλιξη του φαινομένου με τις ζημιές στα αμπέλια, εξ αιτίας του περονόσπορου, ως αποτέλεσμα των απρόβλεπτων καιρικών φαινομένων των τελευταίων εβδομάδων.

Εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη συσπείρωση του χώρου, την ανάγκη που αισθάνονται οι πολίτες για να εκφραστούν πολιτικά μέσα από μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη, ο Φραγκίσκος Παρασύρης, δήλωσε πως «σε όλο το Νομό Ηρακλείου, από τα Μάλια μέχρι το Τυμπάκι και από το Φόδελε μέχρι τη Βιάννο, οι Ηρακλειώτες είναι αποφασισμένοι να καθορίσουν σε νέα βάση τους πολιτικούς συσχετισμούς, στηρίζοντας το δυναμικό και αξιόλογο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ