Νίκος Ανδρουλάκης από το Ηράκλειο: Την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε ξανά νικητές

Petite Perle 300×250

Από το Ηράκλειο έκλεισε την προεκλογική εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Εδώ στο μεγάλο κάστρο της δημοκρατικής παράταξης, συναντάται απόψε το βράδυ η μνήμη με την ελπίδα» είπε ξεκινώντας την ομιλία του και συνέχισε λέγοντας ότι «σας δεσμεύομαι ότι την Κυριακή το βράδυ. θα ξαναπιάσουμε το νήμα της Ιστορίας». «Σήμερα σας δεσμεύομαι ότι την Κυριακή το βράδυ. θα ξαναπιάσουμε το νήμα της Ιστορίας. Γι΄ αυτό καλώ κάθε πατριώτη προοδευτικό δημοκράτη ό,τι κόμμα και αν ψήφισε στις 21 Μαΐου να εμπιστευτεί το Κίνημά μας σε αυτή τη νέα, ανανεωμένη του πορεία. Και δεσμεύομαι ότι θα είμαστε δίπλα του καθημερινά αγκαλιάζοντας τις αγωνίες του για καλύτερες μέρες για αξιοπρέπεια για προοπτική για δικαιοσύνη».

Παράλληλα στάθηκε και στα 27 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας πως πρόκειται για τον «ιστορικό ιδρυτή μας που σφράγισε την νεότερη ιστορία της πατρίδας μας […] Είναι ο ηγέτης που με τις ιδέες του για έναν δικαιότερο κόσμο, η φήμη του ξεπέρασε τα όρια της Ευρώπης κάνοντας τον τον πιο αναγνωρίσιμο Έλληνα πολιτικό μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο».

Νίκος Ανδρουλάκης από το Ηράκλειο

Ακόμη τα βέλη του κ. Ανδρουλάκη στράφηκαν τόσο κατά της ΝΔ όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό διότι έκανε λόγο για την ανάγκη «ισχυρής αξιόπιστης αντιπολίτευσης», που στη συνέχεια θα γίνει ένα ισχυρό «πλειοψηφικό ρεύμα».

Νίκος Ανδρουλάκης από το Ηράκλειο

«Όραμά μας είναι η ισχυρή Ελλάδα της δημιουργίας, της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Δύναμή μας είναι ο απλός πολίτης, ο λαός και όχι τα συμφέροντα", επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης και απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης σε κάθε πολίτη. Αγώνα, αγώνα, αγώνα, για να ανατρέψουμε τους τοξικούς συσχετισμούς", τόνισε και ανέφερε "Έχουμε χρέος να φτιάξουμε μια Ελλάδα κοινωνικής ανάπτυξης, με ευκαιρίες για όλους», συμπλήρωσε.

Νίκος Ανδρουλάκης από το Ηράκλειο

Επίσης αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στάθηκε κυρίως σε ζητήματα Υγείας, Παιδείας και Κοινωνικής πρόνοιας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα των δανειοληπτών και των Funds. Με αφορμή την υπόθεση που ανακινήθηκε τις τελευταίες ημέρες περί συμμετοχής του Δημήτρη Μάντζου με την ιδιότητα του δικηγόρου σε ξένο fund, μίλησε για απρέπεια του Αλέξη Τσίπρα και απόδειξη, όπως είπε, ότι παραμένει "χρυσός χορηγός" του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ. Χαρακτήρισε δε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «πρωταθλητή της υποκρισίας»

Δείτε το βίντεο της ομιλίας:

ΠΗΓΉ: www.ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ