Κώστας Μπουμάκης: "Τεράστια πρόκληση να συμμετέχω και εγώ στο όραμα του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Πιτσικάκη"

Petite Perle 300×250

Ο Κώστας Μπουμάκης με ανάρτηση του παρουσιάζει την ταύτιση του με τις αξίες και τα πιστεύω με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Μαλεβιζίου Δημήτρη Πιτσικάκη και είναι έτοιμος μέσα από την σκληρή δουλειά και την αγάπη για τον τόπο του να προσφέρει για να βελτιώσει την ποιότητα και τις συνθήκες ζωής σε όλο την επικράτεια του Δήμου.

Aναλυτικά η ανάρτηση του:

"Δεχόμενος την πρόταση – πρόσκληση του καλού μου φίλου ΠΙΤΣΙΚΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ δεν σας κρύβω ότι μπροστά μου είδα μια τεράστια πρόκληση να συμμετέχω και εγώ ενεργά πλέον στο όραμα και στις ιδέες του υποψηφίου δημάρχου μας, που είναι ταυτόσημες με εμένα και σε θέση να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας του Δήμου μας καθώς και στο πρόγραμμα της οικονομικής και πολιτισμικής ανάπτυξης που θα εφαρμόσει για την βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας!
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας νέοι άνθρωποι από κάθε γωνία και περιοχή του δήμου μας μαζί με εκείνους που έχουν την εμπειρία, αποτελούν ένα κράμα ανθρώπων που εγγυάται την σκληρή δουλειά και την επιτυχία!
Σήμερα έχοντας ως εφόδιο την αγάπη μου για τον τόπο και κοιτάζοντας σας στα μάτια νοιώθω την ανάγκη να σας ζητήσω, όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια που μοναδικό σκοπό έχει ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας, χτίζοντας γέφυρες αλληλεγγύης, πολιτισμού και κατανόησης σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου μας, σε κάθε πόλη, χωριό ή οικισμό με αίσθημα ευθύνης για το παρόν και το μέλλον τούτου του ευλογημένου τόπου! "

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ